USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Модно бути розумним»: у Ковелі активісти замалювали рекламу наркотиків

10 Листопада 2018 22:18
У Ковелі зафарбували рекламу наркотиків на будівлях.

Рейд провели місцеві активісти зранку, 10 листопада, повідомив Ігор Пініс на сторінці у Facebook.

«Об'єми жахають. Сам був присутній при ліквідаціі десятків написів різних наркосайтів. Характерно, що написи різного змісту намальовані однією фарбою та рукою. Це свідчить про організоване злочинне угрупування. Реклама на стінах будинків, магазинах, рекламних бордах... Біля шкіл, садочків, клубів», – йдеться у дописі.

Також він закликав усіх небайдужих містян самостійно зафарбовувати написи з рекламою наркотиків.

«Ковельчани, не дивуйтесь, якщо завтра Ваша дитина стане наркоманом! Приєднуйтесь до боротьби. Повідомляйте про всі випадки написів, замальовуйте негайно при виявленні, повідомляйте про осіб, що створюють написи. Інакше біда прийде завтра у Ваш дім», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 10 Листопада 2018 22:54
Это все равно, что писать вилами на воде письма с жалобами в ООН на масштабное распространение "дури" в стране. Помнится в 1973 году, когда Аугусто Пиночет в результате переворота пришел к власти в Чили, свергнув социалиста Альенде, проблему "не заплывать за буйки" на всех пляжах страны он решил за несколько дней. Диктатор разогнал всю службу спасения на водах, в которой работали тысячи человек, вместо этих неэффективных работников на каждом пляже посадили по снайперу. Те начали отстреливать всех, кто заплывал за буйки. Уже и Пиночета давно нет, а в Чили, говорят, до сих пор никто не заплывает в океан запретную зону. Появлялись данные, что всего на пляжах в правление Пиночета было убито ...аж 14 человек. Молва по стране разнеслась мгновенно и все стали плавать там, где безопасно. До этого океан ежегодно забирал тысячи жизней, несмотря на разъяснения об опасности на воде. Кстати, а почему такой способ не взять на вооружение нашему МВД для борьбы с "янтарной" мафией, которая уродует природу, превращая в лунный пейзаж красивейшие места? Ведь после нас здесь жить и потомкам. Слов о борьбе много, да вот как уплывали сотни миллионов долларов из украинского Полесья делягам в европейские "янтарные дома" и бутики, так и уплывают. Видимо, все в доле.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus