USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Могли посваритися через Крим: у Польщі українець зарізав співвітчизника

6 Липня 2021 11:24
41-річного громадянина України затримали в Бялостоку, Польща, за підозрою у вбивстві 48-річного співвітчизника.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на poranny.pl, трагедія сталася в будинку, де проживала група працівників з України та Білорусі.

Пізно ввечері, 2 липня, правоохоронців повідомили, що в приміщенні знаходиться труп чоловіка. Це був 48-річний громадянин України. На місці з’ясувалося, що він помер від отриманих численних ножових поранень. Підозрюваний у нанесені смертельних травм утік з місця події й переховувався в чагарниках неподалік будинку, де його і знайшли правоохоронці. Чоловік на момент затримання перебував у нетверезому стані.

Спочатку затримали також двох білорусів, які проживали разом з українцями, однак після допиту їх відпустили. Натомість 41-річному громадянину України пред’явили звинувачення у вбивстві. За це йому загрожує від 8 до 25 років тюрми або навіть довічне ув’язнення.

Відомо, що підозрюваний не визнав своєї провини й стверджує, що не пам’ятає, як дійшло до трагічного інциденту, оскільки забагато випив. За неофіційною інформацією чоловік нещодавно приїхав у Бялисток, а допоміг працевлаштуватися йому в місті саме 48-річний співвітчизник. 2 липня обоє через дощ раніше закінчили роботу на будівництві й після повернення додому сіли випивати разом.

Що між ними сталося, з’ясовує слідство, однак нефіційно кажуть, що перед убивством чоловіки могли посваритися через питання, кому належить Крим. 41-річний громадянин України схопив ножа й наніс низку ударів старшому співвітчизнику в область голови, шиї та спини. Останній удар прийшовся в плече: ніж увійшов по саму рукоятку й залишався в тілі жертви на момент приїзду поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Липня 2021 11:43
Дикуни. Дограються, що Польща закриє свої кордони від диких неадекватів.
Точно Показати IP 6 Липня 2021 11:56
Свідомі ідіоти.
М. Бондар Показати IP 6 Липня 2021 11:57
Якщо українці вбивають самі себе, як ось у цьому випадку так просто один одного на грунті принадлежності Криму, то визнати це інакше, як ХВОРА нація, неможливо. Що тоді говорити про Донбас??? Я завжди знав, що українці ненавидять своїх же співвітчизників. А на теперішній час і думати про це не хочеться, на передній край виходять: ворожнеча, незлагода, внутрішній розбрат.
Дзвоніть на 102 Показати IP 6 Липня 2021 13:54
Українці алкаші, як виявляється і у Африці - алкаші. У нас в Україні 75% злочинів, що пов'язані саме із вбивством: - батько вбив сина чи навпаки; - мати задушила доньку або втопила у ванні, - онук молотком або сокирою до смерті забив бабусю; - батько згвалтував доньку та вбив, і т д., були скоєнні обвинуваченими, що перебували у стані алкогольного спяніння.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus