USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Канікули юних лучан - в березні чи квітні? Хто вирішуватиме?

5 Лютого 2015 08:30
Пропозицію депутатів Луцької міськради перенести канікули з березня на час Великодніх свят у квітні обговорюватимуть члени молодіжної ради при міському голові.

Про це йшлося під час засідання молодіжної ради 4 лютого.

Луцький міський голова Микола Романюк запевнив молодих активістів, що даватиме їм для обговорення проекти рішень, мовляв, їхня оцінка кожного документу важлива, оскільки члени молодіжної ради презентують значну частину мешканців міста. Він попросив активістів проаналізувати заходи, які міськрада передбачає організувати цьогоріч у рамках різних програм. Так, міський голова попросив молодих активістів висловити свою думку щодо необхідності проведення запланованих творчих звітів навчальних закладів, які мають відбутися після пасхальних свят.

Членів молодіжної ради просять висловити свою думку з приводу пропозиції депутата міськради Романа Романюка, що була озвучена під час останньої сесії. Йдеться про перенесення канікул з березня на період Великодніх свят. Голова молодіжної ради Євген Ковальчук пообіцяв, що ці пропозиції найближчим часом розглянуть.



Своєю чергою, у складі молодіжної ради під час першого цьгоріч засідання ухвалили рішення про створення чотирьох постійних комісій. Так, діятимуть комісії у справах фізкультури та спорту, молодіжного волонтерства, культури, туризму та дозвілля, зовнішніх зв’язків та інформації.

Також затвердили план роботи ради на перше півріччя цього року. Так, планують створити соціальний ролик до Дня рідної мови, організувати культурно-просвітницький захід до річниці народження Тараса Шевченка, тренінг школи ораторського мистецтва, культурно-розважальний проект «Палітра дитинства» до всесвітнього дня захисту дітей, культурно-розважальний проект «Яскраве місто», змагання з більярду до дня міста, арт-проект «I love Lutsk» тощо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
віра Показати IP 5 Лютого 2015 08:46
Вже не знають що і придумати, діти будуть самі вирішувати коли їи канікули робити?!:) Ну ще подібне у яслах проведіть... Для чого тоді влада, управління, міністрества... До чого дійшло...:( Жах!!! Просто жах!!!
освітянин Показати IP 5 Лютого 2015 08:52
Канікули зручно традиційно провести у березні, а на Великодні свята і так вихідні з суботи по понеділок включно. Просто в школах, у яких шестиденка, треба вивільнити суботу, щоб сім`ї могли разом спланувати свої спільні вихідні.
? Показати IP 5 Лютого 2015 10:20
Оце загравання перед виборами Романюка ! Можно подумати його колись цікавила думка пересічних лучан .Якщо хочете спитати думку ,то запитайте в батьків на батьківських конференціях чи зборах, і ще хочу нагадати ,що в Луцьку є управління освіти .А взагалі, які посадові обовязки в Гребенюка,що і тут за нього мають приймати рішення.
До до ? Показати IP 5 Лютого 2015 10:23
Нехай ще громадські ради рекомендують Кошелю як його лікарям крапельниці ставити, уколи робити, тобто все те, що належить до компетенції лікаря.
Mery Показати IP 5 Лютого 2015 10:21
Скажіть будь ласка, що доброго зробили для дітей, коли зимові канікули тривали майже 1,5 місяця?????? А зараз вони повинні відпрацьовувати по суботах цілий лютий без відпочинку щей з швидкими темпами вивчення нових тем??? На мою думку, це рішення було безглуздим, як для батьків, які не мали з ким їх залишати під час цих довгих канікул, так і для дітей, яким буде важко в цьому місяці! Так ще і зараз не зрозуміло що придумаують?????
Лучанка до Mery Показати IP 5 Лютого 2015 12:21
Все нормально зробили з канікулами- хоч діти не так хворіли....А навчальну програму , як бачимо, можна скоротити, а по суботах - не так вже і важко... В нас була шестиденка- і все було ок...
мама Показати IP 5 Лютого 2015 10:36
Коли звіт у начальника управління освіти Гребенюка ?
Анонім Показати IP 5 Лютого 2015 13:44
в суботу!
оксана Показати IP 5 Лютого 2015 15:42
Навіщо поєднувати? На Великодні свята ітак надаються державні вихідні дні. Якщо їх сумістити, то канікули поглинуть Великодні свята і отримаємо для дітей менше вихідних днів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus