USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжка «Волині» розбила «левів»

18 Листопада 2012 10:00
Молодіжний склад ФК «Волинь» легко переграв дублерів львівських «Карпат». Лучани забили 4 голи.

Про це повідомляє клубна прес-служба.

Склад дубля «Волині» тільки умовно можна було назвати у цьому матчі молодіжним. Адже внаслідок дискваліфікацій в матчі основних складів ігрову практику слід було надати Володимиру Аржанову та Сергію Сімініну. Крім того, із «основи» підтягнули й Олега Герасимюка та Віталія Приндету, яким також не зайве показати свої вміння в офіційних поєдинках.

Отож, такий склад лучан не став відкладати завдання здобуття трьох очок в довгу шухляду і вже в першу двадцятихвилинку нокаутував господарів. Перша спроба виявилася пристрілкою – це Приндета трохи вище приклався із штрафного. Початок голепаду поклав Аржанов, який діяв у першому таймі на позиції «під нападником». Пройшла атака правим флангом, Володимира вивели на воротаря і він легко переграв Лазарського – 0:1.

Вже за дві хвилини довжелезний навіс з лівого флангу закінчився високим стрибком Приндети і його точним ударом головою із району одинадцятиметрової позначки – 0:2.

Господарі кволо відповіли двома напівмоментами. Спочатку нападники «Карпат» закрутили голови оборонцям «Волині», але не зуміли завершити перспективну атаку ударом по воротам, хоч таку можливість і мали з району лінії штрафного. А потім удар із стандарту метрів за п’ятнадцять до воріт Неділька) прийняла на себе «стінка».

У відповідь волиняни провели ще одну швидку контратаку, вивели Щедрого в прорив лівим флангом. Назустріч Артему кинувся кіпер «Карпат», півзахисник його обіграв й котнув м’яча у ворота – 0:3. Відразу не пригадаєш, коли востаннє дубль «Волині» так весело починав свій поєдинок.

До кінця тайму м’яч тримався переважно у центрі поля і вболівальників зацікавили хіба жовта картка Приндеті за видуманий арбітром фол та удар львів’ян із 10-ти метрів. «Карпати» могли забивати, але м’яч пролетів у метрі від дальнього кута воріт «Волині».

На другий тайм замість Приндети в центр захисту вийшов Владислав Малецький, а майже відразу по перерві Сімініна замінив Луценко. Гості почали гру майже так само, як і перший тайм. Широка атака лучан закінчилася голом Подригулі. Хомченко продерся лівим флангом, віддав на Аржанова в центр, Володимир міг сам забивати, але віддав ліворуч на хід Подригулі, забити якому було справою техніки – 0:4.

Майже відразу господарі ще й у меншості опинилися. За грубий фол на Задерецькому пряму червону картку побачив перед собою Семчук. Затим гра знову пересунулася в центр поля, хоча моментів у «Волині» не поменшало. З лінії штрафного майданчика безперешкодно пробивав Аржанов – м’яч пролетів вище воріт. Він же не скористався виходом сам на сам, пробивши у поперечину.

У підсумку дубль лучан переміг із великим рахунком і «Волинь» та її вболівальники у піднесеному настрої чекають на завтрашній матч основних складів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Fan-fan Показати IP 18 Листопада 2012 10:02
Вот так-бы и основа сегодня!!! Удачи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus