USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Молодіжка «Волині» впевнено перемагає «Арсенал». ФОТО

22 Серпня 2013 09:40
Юніорська команда «Волині» поступово набирає ходу в чемпіонаті і, відповідно, залікові бали. У матчі 5-го туру підопічні Ярослава Комзюка впевнено переграли київський «Арсенал». Повідомляють у клубній прес-службі лучан.

Від перших хвилин гри волиняни на правах господарів заволоділи ініціативою й методично навалювалися на ворота «канонірів», дуже швидко відкривши рахунок у грі. Роман Воробей пронісся лівим флангом, прострілив в районі одинадцятиметрової позначки, де двічі поспіль пробивали Шаповал та Дудік. Їхні удари блокувалися й м’яч відлетів до вільного Тетеренка. Юрій поклав кулю у дальній кут воріт – 1:0.

По цьому на полі почали вирувати неабиякі пристрасті й рефері раз по раз витягував із кишені жовту картку. Відзначимо й великий відсоток браку з боку обох команд, невиправдані втрати м’яча. Утім, навіть при такій грі господарі володіли ініціативою й окрім двох ударів гравців «Арсеналу» із середньої відстані (їм дав раду Воробей) гості не запам`яталися. У «Волині» ж відзначимо дві дуже небезпечні флангові атаки у виконанні Булиги та Дудіка. Перший пройшов трьох «канонірів», але не віддав точний пас на Шаповала, другий неточно пробив із гострого кута.

Другий тайм почався із потрійної заміни від тренерів «Волині», яка відразу спрацювала. Прохід Максимука правим флангом закінчився прострілом в штрафну, де Бабій на ближній штанзі зіграв на випередження й розстріляв ворота – 2:0. Обидва гравці щойно з`явилися на полі…

Лучани не збавили швидкості й закрили суперника на своїй половині. Тим більше, що пристрасті на полі, гра на межі фолу на помилки в центрі, невиправдані втрати м’яча на певний час залишилися у першому таймі.

Майже одразу після другого голу два моменти отримав Артем Дудік. Спочатку він закручував м’яча в дальній кут, але зовсім трохи не влучив у ворота. Згодом Бабій продерся правим флангом, прострілив в центр штрафного й Дудік у дотик пробивав у дальній кут. Шкода, що такий динамічний момент не закінчився взяттям воріт «канонірів».

Обстріл воріт «Арсенала» продовжився і його логічним наслідком став третій гол. Лучанам вдалася атака три на три, Шаповал віддав розрізний пас Дудіку на хід й Артем, не зближуючись із голкіпером, технічно відправив м’яча у дальній кут – 3:0.

«Волинь» дещо розслабилася після цього, «Арсенал» все частіше почав з`являтися поблизу володінь Воробея й гості таки забили гол престижу – 3:1.Більше того, якби не майстерність голкіпера господарів, «Волинь» очікували б непрості фінальні хвилини. На 85 хвилині Олександр ліквідував вихід віч-на-віч «каноніра» Матвійчука. У відповідь Шаповал подав штрафний й Малецькому забракло зовсім небагато, аби ударом головою забити вчетверте. Відтак, «волиняни» хоч і з нервами, але довели гру до перемоги.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рома Показати IP 22 Серпня 2013 09:53
Артем молодець.Волинь так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus