USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Молодіжна» комісія Луцькради відмовилася відпустити депутата Нікітюка

23 Травня 2008 23:25
Як повідомляє репортер «Волинських новин», постійна депутатська комісія Луцької міськради  з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму відмовилася підтримати проект рішення про зміни у персональному складі депутатських комісій.
Як стало зрозуміло із обговорення, членів комісії не влаштовує «порідшання» власних рядів, оскільки представник СПУ Микола Нікітюк написав заяву на вступ до комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, яку очолює депутат від УНП Анатолій Бубенщиков. Натомість до «молодіжної» комісії не має наміру переходити жоден народний обранець. Тобто у такому разі ця комісія складатиметься лише з двох депутатів – Сергія Григоренка та Олега Павлося.

Довідково:
Микола Нікітюк – заступник голови Волинської правозахисної групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus