USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада покличе Москвича до суду

14 Червня 2011 14:23
Луцька міська рада судитиметься з екс-депутатом та підприємцем Дмитром Москвичем, який недобросовісно платить за користування міською землею.

Про це під час оперативної наради в луцькій мерії у вівторок, 14 червня, повідомила заступниця міського голови Лариса Соколовська.

Вона розповіла, що колишній депутат Луцькради систематично не сплачує за земельні ділянки, на яких розташовані його торгові об’єкти.

Соколовська каже: Москвич не поспішає справно сплачувати внески до міського бюджету, гадаючи, що свідоцтва на право власності земельними ділянками дає йому таке право.

Тому у мерії невдовзі підготують судові позови до порушника Москвича, зазначила Соколовська.

«Вивести всіх на чисту воду. Не можеш оплатити – відмовляйся! В нас бажаючих на землю є багато», – висловився з цього приводу міський голова Микола Романюк.

До всього, Романюк повідомив, що нині назбиралось близько 46 тисяч боргів з плати за землю. Серед найбільш злісних неплатників –підприємець Москвич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зацікавлений Показати IP 14 Червня 2011 18:24
Він не для того набрав землі, щоб за неї платити. Він хоче на ній заробити. А ось чому у таких як він стільки землі, треба спитати у земельників.
депутат Показати IP 14 Червня 2011 20:42
Це той, хто ходив на сесії міської ради в шортах і стоптаних кросовках.
Лупан Показати IP 15 Червня 2011 00:09
З Соколовською дылився, з шибою теж. Інші ж - не по понятіям
ліберал2 Показати IP 15 Червня 2011 09:25
так він просто не знав, що за неї треба платити, він думав якщо йому дали в користування землю, то вона його, причому не тільки ця земля, а і прилегла територія і комунікації.. не знав бідненький..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus