USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Мріяла бути військовою: тренерка стала психологинею волинської бригади тероборони

15 Жовтня 2022 16:26
Молодша лейтенантка Анастасія Чак до повномасштабного вторгнення Росії в Україну працювала тренеркою з фітнесу. Тепер дівчина – психологиня у Волинській бригаді територіальної оборони.

Чому обрала такий шлях, Анастасія Чак розповіла Суспільному.

Дівчина закінчила військову кафедру Луцького національного технічного університету. Каже: з дитинства мріяла стати військовою, як батько, володіти зброєю навчилася ще до несення військової служби, постійно їздила на стрільби.

Читати ще: Директор школи з Волині змінив шкільні класи на окопи

24 лютого звернулася в обласний терцентр комплектування, аби служити, але їй відмовили. На військову службу до 100-ї бригади тероборони Волині потрапила у серпні. Каже: обрала спеціальність психолога, щоб допомагати іншим.
У 22-річної психологині кожен ранок починається із шикування о 8:00. Далі, розповідає Анастасія, – робота в кабінеті та виїзди до військовослужбовців у роти та підрозділи.
«У зв'язку із війною, новинами багато хто звертається, психологічний стан військовослужбовців деяких є понижений. Я їм допомагаю цей психологічний стан підняти. У нас все на вищому рівні», – каже психологиня.

Анастасія Чак каже, що військову службу після війни не залишить. Планує об'їздити всю Україну, щоб побачити її нову, відбудовану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus