USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Мріє знятися у кіно: у Волинській ОДА відзначили 9-річного декламатора

8 Серпня 2023 14:14
«Я хочу сказати простими словами, про те, що турбує мене вечорами, Про те, як в думках я малюю картину – якою я бачу свою Україну»: за дорослими словами й подіями стоїть усміхнений 9-річний хлопчик.

Миколка Варцаб’юк – актор, читець, призер всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. В усьому підтримує Миколку мама, яка ще в ранньому дитинстві помітила творчі здібності малюка, інформують у Волинській ОДА.

«Йому було всього рік і 4 місяці, коли по складах вже повторював «падав сніг на поріг, кіт зліпив собі пиріг», – ділиться вона.

Сьогодні ж наставником Миколки є Вадим Хаїнський, керівник театральної студії «Бешкетники». Окрім занять у студії, танців та грі на сопілці, Миколка виступає на сценах різних рівнів із декламацією віршів.

Маленький лучанин вже має чималий мистецький доробок та визнання. Лише цьогоріч Миколка здобув відзнаки у 13 конкурсах. А займається творчою діяльністю із 2018 року. До слова, у 2021 році за свої досягнення він став переможцем престижної премії «Люди року» у номінації «Юна гордість».

Читати ще: Дев’ятирічний лучанин переміг на міжнародному конкурсі декламаторів

Талановитого хлопчика привітали заступник голови облдержадміністрації Юрій Гупало та голова обласної ради Григорій Недопад.

Щирі побажання і слова захоплення Миколка Варцаб’юк приймає стримано і гідно, як істинний митець. Та водночас по-дитячому радіє подарункам. Окрім іменних подяк від Волинської ОДА та облради, Миколці подарували набір блогера від благодійного фонду «Турбота PRO».

Мрія Миколки – стати актором і знятись в кіно. Він є справжнім прикладом для інших, поєднуючи у собі творчість, впевненість та велику мрію. І його шлях до успіху тільки починається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus