USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Муніципали» «ловитимуть» лучан за спалення листя і сміття

4 Вересня 2009 13:47
Начальник управління муніципальної поліції Луцька Сергій Пилипака коротко розповів про роботу «муніципалів» цьогоріч і зауважив на вартості штрафу за спалення листя та різноманітних відходів. Про це 4 вересня йшлося під час загальноміської наради з питань підведення підсумків проведених санітарно-екологічних днів у період підготовки до Дня незалежності України та підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, –  інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пан Пилипака розповів, що за вісім місяців роботи працівники його управління виписали 439 протоколів через адміністративне порушення, і це лише у сфері благоустрою. Загалом, кількість штрафів сягнула позначки у понад 600 протоколів. Начальник управління муніципальної поліції Луцька розповів про нові Правила благоустрою, котрі діють в обласному центрі Волині. В останніх є графа про відшкодування збитків.
 
Пан Пилипака розповів, що управління муніципальної поліції міста Луцька діє майже уже 2 роки поспіль, а тому за певними працівниками закріплена відповідна ділянка території обласного центру для оперативного реагування. Тому із тими, хто спалюватиме сміття та листя боротимуться досить ефективно.
 
Він нагадав, що за спалення решток рослинності та її залишків передбачено накладання штрафу на громадян від 10 до 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а це становить від 170 до 340 гривень і посадових осіб від 50 до 70 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, себто від 850 до 1190 гривень. Також порушник українського законодавства заплатить ще й 325 гривень, за словами начальника управління муніципальної поліції Луцька, за забруднення навколишнього середовища
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Messerschmitt_Bf_109 Показати IP 4 Вересня 2009 15:04
Ще одни паркет. Спочатку виноситься новина, а вже потім хто її повідомив. У вас, волиняне, кожна стаття починається з вилизування місцевих чиновників. Фу!!! Так не можна. Навіть якщо влада тисне на вас- можна знайти компромісс. Самій владі вигідно, аби статтю прочитали. Ніхто не читатиме статтю якщо вона починається з "Начальник управління муніципальної поліції Луцька Сергій Пилипака коротко розповів". У вас таким чином розпочинаються майже всі теми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus