USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музей волинської ікони – бренд краю, – Анатолій Силюк

25 Вересня 2008 12:27

Волинський іконопис повинен займати чільне місце в історії мистецтва України. Про це заявив на конференції, присвяченій 15 річниці музею, директор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк, – повідомляє 25 вересня репортер «Волинських Новин».

Як зазначив Анатолій Силюк, фонд установи щорічно поповнюється на 50 експонатів . «Музей волинської ікони – це визнаний центр сакрального мистецтва, бренд нашого краю, нашої області», – наголосив промовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Музейщик з Володимира Показати IP 25 Вересня 2008 21:34
Додам,що це єдиний в Україні музей іконопису. Дякуючи Анатолію Силюку ми маємо таку унікальність на Волині. От би тільки грошей з пару мільонів в рік на придбання експонатів та іхню реставрацію- отоді ми були в же точняк у Європейських елітних мистецьких колах на постійних тусовках де бувають Президенти Франції,Німеччини чи Чехії та ін держав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus