USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музей волинської ікони розбудовуватимуть?

25 Вересня 2008 16:48
На конференції, присвяченій 15 річниці Музею волинської ікони, голова Волинської ОДА Микола Романюк пообіцяв, що посприяє у його розбудові, – інформує 25 вересня репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Романюка, у програмі ознайомлення гостей із пам’ятними місцями Луцька завжди обов’язковим є екскурсія до цього центру сакрального мистецтва Волині. «Не ображайтеся, це хороша критика, та ми мало працюємо. Тому якщо потрібна допомога – розраховуйте на нас», – звернувся губернатор до колективу та директора установи Тетяни Єлісеєвої.
Під час вручення Миколою Романюком відеокамери для музею, Тетяна Єлісеєва сказала, що «наш музей треба розбудовувати». На це губернатор пообіцяв, як тільки закінчиться ремонт у Волинському краєзнавчому музеї, почати розбудову цієї будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus