USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ми були ближчими до перемоги», – тренер «Волині» про нічию з «Металістом 1925»

17 Жовтня 2020 12:37
Головний тренер «Волині» Василь Сачко та головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов прокоментували нічию своїх команд у сьомому турі на післяматчевій пресконференції.

Валерій Кривенцов відзначив, що він не надто задоволений нічиєю: «Якщо брати нашу гру, то була хороша організація, самовіддача була на потрібному рівні. Було багато передумов для моментів, але не самих моментів. Не будемо гнівити Бога, адже зіграли внічию. Вітаю свого колегу, адже ми в схожій ситуації, оскільки знаходимося на початку створення команди. Бажаю достукатися до хлопців, аби донести свої ідеї, щоб і ми, і ви раділи за гру своєї команди».

Також Валерій Кривенцов наголосив, що дуже радий повернутися до Луцька.

«Хоча я грав тут недовго, але в мене лише позитивні враження від міста та людей. Тут класні вболівальники, які дійсно розбираються в футболі та переживають всім серцем», – сказав тренер «Металіста 1925».
Натомість Василь Сачко зауважив, що грало дві приблизно однакових команди: «Вийшла бойова нічия. Гра була за шість очок, але трішки не вистачило. Мені сподобалося, що ми другу гру поспіль граємо на нуль, витримуємо компактність. Але на атаку потрібно грати агресивніше, ми вимагаємо цього від футболістів, але не все виходить. На мій погляд, ми були ближчими до перемоги. Хоч моментів було небагато, але ми повинні були витискати максимум. В таких іграх багато моментів і не буває. Ставилося завдання забити швидкий гол. Хочеться додати в агресії, також було багато браку».

Також тренер пояснив, чому випустив центрбека Віталія Приндету в напад: «Залишалося десять хвилин, і ми ризикували, враховуючи те, що Віталій добре грає головою. Але вийшло так, що ми його випустили, а вже не було подач».
Василь Сачко розповів й про ситуацію з травмованими. «В нас ще травмований Хомченко, також на поле вийшов Чачуа, який ще не зовсім в оптимальній формі після травми. Ряд футболістів тренується в загальній групі,але наразі їх фізичний стан залишає бажати кращого. Нам потрібно грати не лише перший тайм, а тримати темп протягом 90 хвилин», – підсумував Василь Сачко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан (Крымчанин) Показати IP 17 Жовтня 2020 13:49
После драки кулаками не машут. Известно какому танцору, и что мешает.
12-34 Показати IP 18 Жовтня 2020 11:14
поки безрезультатно. команда не грає. оборона дірява, нападників немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus