USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ми від Мартиняка»: помічнику кандидата в нардепи погрожували розправою. Фото. Оновлено

11 Липня 2019 13:49
П’ятеро невідомих чоловіків, які приїхали на автівці, зареєстрованій на підприємство «Пан Курчак», погрожували помічнику кандидата в народні депутати.

Так, 11 липня близько 7.30 ранку додому до помічника кандидата в народні депутати від «Слуги народу» Вячеслава Рубльова Владислава Майбороди приїхали п’ятеро невідомих чоловіків, які йому погрожували та намагались спровокувати бійку, повідомляє прес-служба нардепа.

«Вони постукали в двері і сказали, що приїхали щодо роботи, тому мої рідні їм відкрили. Пізніше вони намагалися викликати мене на вулицю «поговорити». Сказали, що від Сергія Мартиняка. Вони заявили, що я нібито залякую людей, аби вони не продавали голоси. Адже скуповувати виборців 20-округу – їхня робота», - розповів Влад Майборода.

Та додав, коли він вийшов з ними на вулицю, то чоловіки намагалися його затягнути в машину та погрожували фізичною розправою. Цьому зашкодили батьки хлопця, які відтягнули від нього невідомих та зчинили галас, який чули сусіди.

«Ті, хто приїхали, мені сказали: «Побачимо, що з тобою буде, - додав Влад. – Ми викликали поліцію та подали заяву в правоохоронні органи».

За словами кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» Вячеслава Рубльова, помічником якого є Влад Майборода, це сталось тому, що чоловіки, які представляють його опонента, дізналися про результати соцопитування.

«Вибори через тиждень, і у когось здають нерви. У нас є результати соцопитування, згідно яких в мене рейтинг вищий на 10%, ніж у мого найближчого конкурента, чинного нардепа. Ми працюємо і агітуємо чесно, не купуємо виборців, а лише спілкуємось з людьми. І ніщо не виправдовує вчинків цих людей», - зазначив Вячеслав Рубльов.

Світлини чоловіків, які погорожували Владиславу Майбороді розправою, опублікував у Фейсбук Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1 Показати IP 11 Липня 2019 14:31
це СБ агрохолдинга. 100% інфа. якщо нічого не змінилося на сидять на 8 поверсі Глобуса
торчин до 1 Показати IP 13 Липня 2019 13:22
служба безпеки це звучить велично і престижно,при наймі так має бути, а це подивись на них,це ж голодранці і нічого порядного в їхніх рожах,попали б вони під роздачу нормальних пацанів
Носатий дядько Показати IP 11 Липня 2019 15:58
На минулих виборах мартишка теж цим займався. Його бандити залякували агітаторів конкурентів по селах. Магнати, хулє. ПС. Магнати розвалили Річ Посполиту.
торчин Показати IP 11 Липня 2019 20:09
мартиняк це така тварюка яка вже давно повинен сидіти в тюрмі і ще й в кандали закований,скільки він зла зробив людям,якби був вибір між чортом і ципою я би голосувавби за чорта
виборець Показати IP 11 Липня 2019 20:16
хто ще голосує за того бездара хіба кури
мешканець Буян Показати IP 12 Липня 2019 16:49
мартиняк а ти впевнений що за тебе проголосує твоє рідне село Буяни.
Працівник Губина Показати IP 15 Липня 2019 22:21
Задрав цей курячий пройдисвіт!!!!
Буяни до Працівник Губина Показати IP 16 Липня 2019 13:29
Там вся родина пройдисвіти і аферюги я їх давно знаю
Світлана Показати IP 19 Липня 2019 21:14
Зверніть увагу на перше фото, дивно що у липні дерева цвітуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus