USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми їдемо з миром: волинські правоохоронці вирушили на схід

24 Лютого 2015 17:38
Правоохоронці Волині вирушили на схід на зміну своїм колегам. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Очолив зведений загін начальник шацького районного відділу УМВС України у Волинській області Анатолій Оксентюк:

– Ми їдемо з миром. Я впевнений, що ми з честю виконаємо покладені на нас задачі і із миром повернемося додому.

Правоохоронці братимуть участь у забезпечені правопорядку та стабільності на контрольованій території, нестимуть службу на блокпостах і надаватимуть допомогу місцевому населенню.

Разом із правоохоронцями у зону проведення АТО вирушив і настоятель Свято-Георгіївського храму Олександр Мазурак, який і благословив бійців у добру путь:

– Людина, яка проводжає, говорить такі слова: «Їдьте з Богом, їдьте з миром!». Кожен, хто сьогодні вирушає для несення служби у місця, де відбуваються воєнні дії, їде не з думкою про війну, а з думкою про мир.


Інструктував зведений загін заступник начальника обласного управління міліції Анатолій Шумик:

– Сьогодні відбуваєте в зону проведення АТО для забезпечення охорони громадського порядку, а тому ви під час несення служби повинні бути максимально уважними та пильними, неухильно виконувати всі накази керівництва штабу АТО і своїх безпосередніх командирів.

Декілька хвилин на прощання із рідними – і зведений загін вирушив у далеку дорогу, аби змінити колег, які більше місяця забезпечували правопорядок на Сході України.

– Першою чергою, я бажаю всім повернутися додому живими, – говорить дружина представника зведеного загону Світлана. – Вони їдуть захищати нашу Батьківщину, і це сьогодні має роботи кожен. Терпіння та мужності їм! Нехай вони знають, що їх вдома люблять і чекають! Ми переможемо! Слава Україні!



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus