USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку чоловік вкрав електросамокат ще до запуску сервісу оренди. Відео

12 Серпня 2021 16:09
Не встигли в Луцьку ще офіційно запустити сервіс оренди електросамокатів VZHOOH, а вже один із них намагалися вкрасти.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

Нагадаємо, із завтрашнього дня в місті планують зупустити сервіс оренди електросамокатів VZHOOH. Електросамокати будуть розташовані на п’яти локаціях.

«Коли підприємці пробували запускати сервіс самостійно без дозволів міськради, тоді й сталася крадіжка. Я ще запитував їх, чи не може такого трапитися. Але вони мають давач, який подає сигнал. За допомогою цього вони знайшли самокат в одній з квартир. Сказали чоловіку, що викличуть поліцію, звичайно їм повернули цей самокат», - зазначив посадовець.

Водночас він закликав лучан «не експериментувати» з таким, адже доведеться відповідати за крадіжку майна.

Натомість у сервісі VZHOOH підтвердили, що спроби викрадення самокатів дійсно були, але їм успішно запобігли.

«Важливо розуміти, що в компанії є служба безпеки, яка цілодобово оперативно реагує на будь-які несанкціоновані переміщення транспорту. Кожен самокат оснащений низкою засобів, які допомагають відслідкувати його місцезнаходження 24/7», - наголосили у VZHOOH.

Відзначимо, що проблема крадіжки електросамокатів є й у інших українських містах, зокрема у Львові та Ужгороді.

У відео, яке редакції надали в сервісі, чоловік відхрещується від крадіжки, мовляв, самокат знайшли, він валявся біля сміттєвих баків.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Увага! Відео містить нецензурну лексику
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Стартап Показати IP 12 Серпня 2021 16:45
Хороша ідея, поставте той самокат, поліцію у засідці, і очищайте місто від біомаси.
лучанка Показати IP 12 Серпня 2021 17:24
Який ще у Луцьку може бути прокат електросамокатів. Тут народ ногами ходить і не завжди може розминутися. Подивіться, які проблеми в містах, де використовуються самокати. Мало того, що б"ються самі самокатчики ( то їх проблеми), так вони ще й наїжджають на людей, збивають з ніг ,травмують. Вони ж летять по тротуарах, як скаженні. Або зробіть самокатчиків рівноправними учасниками дорожнього руху ,як велосипедистів(хоча велосипедист для пішоходів менш небезпечний), і век на дорогу. Цивілізатори. Гляньте ,які у Луцьку тротуари , який стан, ширина ,тоді і дозволяйте прокат. Обмеження швидкості нічого не дасть. І з 10 км на год можна наробити комусь біди.
інфраструктура до лучанка Показати IP 12 Серпня 2021 18:04
Рік тому писав для Осіюка в департамент ЖКГ, щоб зробили плавні спуски з тротуарів для колясочників і мамок з колясками (хоча б в центрі !). Результат - "нуль" . Відписку якусь отримав від цього пана і все. Зараз може електросамокатчики гуртом проб"ють цю стіну байдужості до колясочників-інвалідів та всіх хто страждає від бордюрів (часом висотою до 20 см.)
Небеса Показати IP 12 Серпня 2021 19:36
Те саме ,що івани , тільки називаються трохи інакше
Стоп Показати IP 13 Серпня 2021 19:03
Харашо, да шо ж ви єму в очи світите то?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus