USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми маємо любити політиків не за довгу косу чи великі вуса?

29 Вересня 2008 09:13
Голова Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів гостро розкритикував дії Блоку Юлії Тимошенко. Про це йшлося 28 вересня у виступі під час зборів щодо створення ініціативної групи з підготовки проведення всеукраїнського референдуму по «кримському питанню», –інформує репортер «Волинських Новин».
«Проблемою в Україні є те, що політиків часто ставляться, як до святих. Але політики – смертні. Деколи питаєшся, чому людина голосує за Юлю. А відповідають – «бо в неї гарна коса». Та не за косу ми маємо любити політиків, а за ідею! Тимошенко нам розказувала про «Український прорив»… Прорвало… Яка ідея в БЮТу? Та ніяка», – обурювався пан Вітів.
За його словами, показовим є спільне голосування у парламенті «тимошенківців» і «регіоналів» щодо законопроекту «Про державну службу». У ньому йдеться мова про те, що від претендентів на державну посаду вимагається вільне володіння українською та російською мовами. Це, на думку «свободівців», рівнозначне надання російській мові статусу державної.
Також Анатолій Вітів припустив, що позиція Кабміну щодо російсько-грузинської війни пов’язана з намаганням Юлії Тимошенко завоювати прихильність Кремля на майбутніх президентських виборах.
За словами лідера ВОО ВО «Свобода», минула коаліція у складі «Нашої України» і БЮТ не виконала практично жодної із своїх основних обіцянок, з якими йшли на минулі вибори. Пан Вітів вважає, що українці повинні дати цьому гідну оцінку на майбутніх позачергових парламентських виборах, які, на думку «Свободи» є єдиним правильним виходом з політичної кризи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Поміркований Показати IP 29 Вересня 2008 09:42
Те що Вітів критикує НУ і БЮТ - зрозуміло, але чого вся критика така примітивна: люблять косу, співчувають спотвореному діоксином обличчю і т.д. - не зрозуміло. Таке враження, що нашим свободівцям не хватає інтелектуального потенціалу, якого, до речі, з надлишком є в Єдиному Центрі. Висновки робіть самі.
Курва з косов Показати IP 29 Вересня 2008 10:20
Та яка там БЮТ демократична сила? Типовий вождістський проект з авторитарним лідером, який заграє популістськими обіцянкмми з найбіднішими (а отже не схильними до аналізу, найдовірливішими) членами українського суспільства. А замість голосування антидержавних законів хай би "косаті" ініціювали вибори до всіх рад за відкритими партійними списками. Тоді б як ТЮльці, так і місцевим бютівським вождям (на зразок волинського Брєжнєва - нардепа Євгена К.) не було би можливості брати грошики з кандидатів у депутати. І не потрапляли б тоді до Верховної ради трактористи-кочегари з пятьма класами освіти типу Кравчука, до обласної ради перебіжчики-коньюнктурники типу Чорнухи, Борсука, в міську раду одіозні, горе-бізнесмени типу Павлюка, що при нагоді можуть дати стусана виборцям
За Свободу Показати IP 29 Вересня 2008 11:36
Вітів молодець, гарно мочить. І головне по народному, без всяких там мудрувань. Так, у нього нема ніякої освіти, можливо не хватає знань, але він говорить так як народ і ми його розуміємо. Нашоукраїнців, бютівців та єуцнів треба без жалю нищити.
Вінстон Показати IP 29 Вересня 2008 11:36
Ой коса моя коса, а мізків у ній нема! ха ха ха!
Психіатр Показати IP 29 Вересня 2008 13:10
Вінстону. Досить самокритично. Хвалю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus