USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ми уже знаємо переможця конкурсу Mille Fleurs! ФОТО

8 Березня 2013 11:16
Учора завершився конкурс до дня всіх жінок Mille Fleurs, де переможниці отримають аж два сертифікати на купівлю білизни в інтернет-магазині «Ірена».

Так, до свята весни «Волинські новини» спільно з інтернет-магазином нижньої білизни «Ірена» організували конкурс Mille Fleurs із голосуванням у соціальних мережах згідно зі встановленими правилами, в якому учасниці мали змогу виграти один сертифікат на купівлю товару у цьому інтернет-магазині.

У зв'язку зі святом весни спонсор конкурсу інтернет-магазин нижньої білизни «Ірена» вирішив потішити панянок та дарує не один, а два подарункові сертифікати на купівлю нижньої білизни на 250 гривень.

Нагадаємо, що конкурс тривав протягом двох тижнів у соціальних мережах Facebook та Вконтакте, де учасниці мали нагоду залучити своїх друзів до чесного голосування. У фотоконкурсі враховувались голоси учасників групи «Волинських новин».

Таким чином шляхом голосування визначили двох переможців у соціальних мережах Facebook та Вконтакті - дівчат, які надсилали світлини з квітами.
При цьому голоси враховувались згідно з правилами конкурсу. Переможцями стали Наталія Хом'як, згідно з результатами голосування у мережі Facebook, та Вікторія Семенюк - згідно з результатами голосування у соціальній мережі Вконтакті.




Оскільки Вікторія є журналістом «Волинських новин», вона вирішила поступитись призом попередній учасниці - Оксані Сащук.



Редакція приєднується до найщиріших побажань зі святом весни! Переможниці зможуть отримати сертифікати у понеділок, 11-ого березня в редакції «Волинських новин».










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus