USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Уродженець Миколаєва за $1000 став непридатним до служби та намагався втекти за кордон через «Ягодин»

1 Січня 2024 22:36
На Волині судили уродженця Миколаєва, який намагався втекти за кордон. Чоловік за тисячу доларів купив довідку ВЛК, в якій зазначалося, що він непридатний до військової служби. Любомльський районний суд призначив йому умовне покарання.

Як ідеться у вироку, в липні Олександр Ч. замовив у невідомої особи через WhatsApp виготовлення підробленого тимчасового посвідчення військовозобов'язаного та довідки військово-лікарської комісії, надавши свої персональні дані.

Читати ще: Хотів виїхати на кілька місяців, щоб заробити грошей: на Волині за спробу втечі за кордон судили переселенця з Запоріжжя

1 вересня чоловік отримав «документи», в яких були вказані неправдиві відомості про непридатність його до військової служби За це він заплатив тисячу доларів.

Чоловік використав підробку майже через два місяці, 20 жовтня, коли намагався перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин». Працівники Державної прикордонної служби України, перевіряючи документи Олександра Ч., зрозуміли, що вони несправжні.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою між обвинуваченим та прокурором. Олександру Ч. призначили покарання у виді двох років обмеження волі, яке замінили на рік іспитового строку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus