USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Придбав довідку ВЛК на ОLХ: на Волині за спробу втечі за кордон судили директора фірми

9 Грудня 2023 21:15
Штраф у розмірі 51 тисячі гривень змушений буде заплатити керівник фірми, який за допомогою підроблених документів спробував перетнути кордон у пункті пропуску «Устилуг».

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

Як ідеться в матеріалах справи, у вересні 2022 року директор ТОВ «АДМКС сервіс» Тарас Т. через оголошення на OLX домовився з невідомою особою про виготовлення на його ім’я документів, які давали б право виїзду за кордон.

Наприкінці жовтня чоловік отримав підроблені тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, в яких було вказано недостовірні відомості про його непридатність до проходження військової служби в Збройних силах України. Тарас Т. заплатив за «документи» тисячу доларів.

Читати ще: На Волині керівника підприємства «ЗНО і ДПА», який хотів втекти за кордон, оштрафували на 68 тис. грн

Скористався підробкою керівник підприємства 23 червня цього року. Під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску «Устилуг» Тарас Т. надав «документи» для перевірки. Однак прикордонники затримали його, виявивши підробку.

Його дії кваліфікували за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України. Чоловік свою вину визнав. Суд призначив Тарасу Т. покарання у вигляді штрафу в 51 тисячу гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 9 Грудня 2023 23:44
Купувати документи на ОЛХ - то вже верх тупості. Хоча здавалося би, директор підприємства не повинен бути вже зовсім дурною людиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus