USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Миколаївська поліція не змогла зупинити луцьких автомайданівців

20 Січня 2016 15:44
Автомайданівці Сергій Абрам та Петро Лисиця, доставивши автомобіль Fiat Ducato морпіхам у Каховку, сьогодні, 20 січня, повернулися до Луцька.

Нагадаємо, 17 січня 2016 року близько 2 години ночі, активісти ГО «Автомайдан України» вирушили до Каховки з черговою волонтерською місією. Попри триденні пригоди та справжній сніговий колапс, волиняни успішно доставили транспортний засіб до місця призначення.
Так, зі слів одного із активістів Сергія Абрама, в населеному пункті Нова Одеса був розташований екіпаж місцевої дорожньо-патрульної служби, який попереджував водіїв про заметіль:

«Через штормове попередження проїзд категорично заборонено», - наголошували поліцейські.

Однак, у волонтерів часу на очікування не було. Тому вони вирішили, попри негоду, продовжити рух далі. Дорогою до місця призначення відчайдухи помітили транспортний засіб, який застрягнув у сніговому заметі, й на допомогу якому уже прийшли люди. Втім, аби й самим не вскочити у халепу, хлопці були змушені зманеврувати на смугу зустрічного руху. Рухалися нею близько 60-ти кілометрів. На щастя, обійшлось без казусів.

«Коли звернули у напрямку Херсону, нас занесло на дорозі декілька разів, але ми зуміли втримати кермо. І при швидкості 40 кілометрів за годину ми дісталися Каховки. Там нас зустріла сім’я місцевого мешканця Андрія Калова, який будучи водієм судноплавного засобу, нині знаходиться у морі. Ми надзвичайно дякуємо цій родині за те, що прихистили нас», - резюмували автомайданівці.
Разом із тим, хлопці зауважили, що автомайданівець Сашко Гаврилюк укомлектував авто та привів його до ладу, аби транспортний засіб міг успішно дістатися місця призначення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцьк Показати IP 20 Січня 2016 18:04
Молодці хлопаки!
зіна Показати IP 20 Січня 2016 19:12
Респект!!Йо -Абрам₽

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus