USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Минай» та «Волинь» зустрінуться у кубковому поєдинку

25 Вересня 2019 15:10
Нелегкий період для «Волині» продовжується насиченим графіком, а посеред тижня нашій команді доведеться зіграти кубковий поєдинок проти одного із відкриттів Першої ліги цього сезону - ФК «Минай». Матч відбудеться сьогодні о 16.00 на стадіоні «Минай-Арена» у Закарпатській області, інформує клубна пресслужба лучан.

Попри заяву після поразки від «Металіста 1925», Андрій Тлумак продовжує роботу з нашим клубом і готував команду до чергового матчу. Хлопці ж, які й так були рішуче налаштованими на позитивні результати, тепер битимуться ще й за свого тренера, тож можна не сумніватися – на «Минай-Арені» футболісти залишать усі свої сили.

Суперник дійсно не з легких – «Минай» в один сезон пройшов рівень Другої ліги, і виявився дуже навіть готовим до вищого щабля. Літнє міжсезоння вмістило у себе призначення амбітного та дуже молодого Василя Кобіна на посаду головного тренера, а також підписання декількох новачків, які зміцнили й без того серйозну команду. Після поразки в першому турі чемпіонату від «Прикарпаття» новачки Першої ліги видали солідний відрізок, а після перестрілки з «Оболонню-Броваром» (3:4) взагалі лише раз втратили очки у семи матчах – при цьому ж нічию на виїзді з «Інгульцем» навряд чи можна вважати поганим результатом. «Кремінь», «Металіст 1925» чи лідер чемпіонату «Агробізнес» – цим хлопцям байдуже було, кого перегравати протягом своєї першолігової казки. Сплав досвіду та молоді дає результат, а основою успіхів «Минаю» є ударна атакувальна зв’язка Роберта Гегедоша та Анатолія Нурієва – з 20 сезонних голів команди ці двоє забили 15! Безсумнівно, й у першому в своїй історії матчі проти «Волині» господарі будуть налаштовані лише на позитивний результат…

«Хрестоносці», як і обіцяв Андрій Тлумак, на кубковий фронт поїдуть дещо омолодженим варіантом складу. Свій шанс отримають ті, хто мав мало ігрового часу в чемпіонаті України, а також деякі гравці «Волині» U-19. У попередньому раунді Кубка вони здолали хмельницьке «Поділля» у серії пенальті (щоправда, могли закривати гру як в основний час, так і в овертаймі, коли втратили декілька супершансів для взяття воріт). Ймовірно, що герой тієї післяматчевої лотереї Владислав Леванідов знову розпочне матч у рамці зі стартових хвилин. Намагатиметься забити після свого повернення до «Волині» й Ігор Карпенко, якому якраз за день до матчу виповнилося 22 роки. Звичайно, що основна увага волинської футбольної спільноти прикута до майбутнього матчу чемпіонату, в якому наша команда прийме лідерів Першої ліги з «Агробізнеса», однак цей матч аж ніяк не є неважливим – тим більше, що його учасникам від нашої команди якраз є що доводити тренерському штабу!

VERSUS

Між собою команди зіграють вперше в історії, тому градус протистояння можуть підняти інші речі. По-перше, тренерська дуель Андрія Тлумака та Василя Кобіна, які хоч і протягом недовгого періоду, однак виступали разом у складі львівських «Карпат». Разом із тим, у «Минаї» грають двоє екс-«Хрестоносців» – Вадим Страшкевич та Олександр Маткобожик. Цікаво, що свого часу до нашої команди міг приєднатися й наддосвідчений Олег Допілка – утім, зіграти офіційний матч за «Волинь» йому так і не судилося. А найкращий бомбардир «Минаю» в цьому сезоні Анатолій Нурієв (7 голів у чемпіонаті і переможний дубль у ворота «Калуша» в першому раунді Кубка) свого часу пройшов крізь дитячу систему володимир-волинського «БРВ-ВІК». Тож у звітному матчі вистачатиме своїх «версусів».

АРБІТРИ

Головним суддею матчу буде Віктор Копієвський із Кропивницького. Минулого сезону він обслуговував матч останнього туру Першої ліги, в якому «Волинь» на виїзді зіграла унічию з «Гірником-Спортом» (0:0). Асистентами арбітра будуть Денис Марченко та Руслан Єрмоленко (обидва – з Чернігова). Резервний арбітр – Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу – Михайло Овчар (Івано-Франківськ).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Минай»

Рік заснування: 2015

Кольори клубу: біло-блакитні

Офіційний сайт клубу: http://fcminaj.com/

Головний тренер: Василь Кобін

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 5 (10 матчів, 6 перемог, 2 нічиї, 2 поразки, різниця голів 18:14, 20 очок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павлик Морозов Показати IP 25 Вересня 2019 16:34
ФК "Волинь", якщо програє цей поєдинок, нічого страшного, тим більше що ФК "Минай" вперше грає на такому рівні, буде просто виривати перемогу. Нашій команді необхідно зосередитися на чемпіонаті. Вихід до Прем"єр Ліги України, ніхто не відміняв. Попереду, 29.09.2019 року в неділю у Луцьку серйозна зустріч з ФК "Агробізнес", то цей матч наші повинні виграти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus