USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Росія помре, коли зійде українське сонце

11 Травня 2015 15:15
Майданівець Василь Любарець розповів волинянам, що для того, аби війна в України припинилася – необхідно дві складові: поставка зброї та ввід миротворців.

«Нами рухає пам’ять про героїв «Небесно сотні» і тих, хто відстоює цілісність держави на сході. Ми бачимо шлях, ідучи по якому можна зупинити війну. Для цього потрібно, аби нам іноземні друзі надали необхідну зброю, аби в агресора не було спокуси нас атакувати. Адже вони знають, що незламний дух українців - у генах кожного, а професіоналізм солдатів високий. Друге, що нам потрібно, аби люди доброї волі за кордоном «тиснули» на свої Уряди, щоб до нас ввели миротворчий контингент. Після цього війна зупиняється. Як наслідок, імперія, яка живиться на крові, впаде… Цієї країни не буде на мапі світу, вона приречена», - говорить координатор проекту «Ходи-велопробігу «STOP ВІЙНУ» Василь Любарець.

Чоловік розповідає, що колись перший Президент Чеченської республіки Ічкерія Джохар Дудаєв говорив, що Росія помре, коли зійде українське сонце. Зі слів пана Василя, воно вже зійшло – це був Майдан.

«Він також казав, що найбільша помилка політиків – знехтувати Україною, вважати її мешканців за селюків та недолугих. А все тому, що українці завжди повертаються на землю, де поховані їхні предки. Горе тим загарбникам, які будуть жити на нашій землі, вони будуть заздрити мертвим. І це сказав не українець» - додав Василь Любарець.
Про те, що Україна переможе у війні, запевнив і волинський боєць роти міліції спеціального призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області на позивний «Макар». Для прискорення цього, вважає військовий, потрібна високоточна зброя, мовляв, духу для перемоги та професіоналізму у солдатів вдосталь.

А ще один військовий волинянин розповів про пророцтво його тітки, яка передбачила революцію, війну далеко до їх початку. Як розповідала жінка, перемогу здобуде Україна наприкінці 2016-го - початку 2017-го роках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus