USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мирова угода: борг з Луцьктепла хочуть стягувати з листопада

26 Листопада 2018 11:18
У відповідь на крок назустріч – погодження тексту мирової угоди між «Луцьктеплом» і фірмою-прокладкою «Тепелен» – остання вимагає підписання документу з затвердженням графіку виплати боргу, починаючи з листопада 2018 року, аби могти додатково стягнути з комунального підприємства 12 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 листопада.

Директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна нагадала, що текст мирової угоди між підприємством і фірмою «Тепеленом» було погоджено на сесії міськради, яка пройшла в жовтня. У тексті угоди зазначено, що борг підприємство почне виплачувати з січня наступного року.

Угоду поки не підписано. Як зазначила Валентина Малютіна, мирову угоду затверджують у судовому порядку. Йдеться про виплату боргу у 23 мільйона гривень протягом 52 місяців за гарантії Луцької міської ради.

«Тепелен», своєю чергою, вимагає перенести графік виплати боргу, починаючи з листопада цього року. Таким чином фірма хоче стягнути з «Луцьктепла» ще 12 мільйонів гривень.

Депутат Павло Данильчук нагадав, що минулої сесії виступав проти погодження тексту мирової угоди й закликав колег не голосувати за відповідний проект рішення.

Депутати не підтримали проект рішення, а на наступну комісію хочуть запросити представників фірми «Тепелен» і повноваженого управлінця міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus