USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мисливець, який п'яним вбив 7 чоловіків, пояснив стрілянину «самозахистом»

23 Травня 2020 21:18
Підозрюваний у вбивстві 7 осіб у Новоселиці Житомирської області пояснив під час судового засідання свій вчинок «самозахистом».

Про це повідомляє УНІАН.

Під час засідання Корольовського районного суду Житомира підозрюваний Анатолій Захаренко пояснив, що «оборонявся, коли розстрілював людей». На власний захист він також сказав, що після розстрілу знайомих міг сховатися, однак не зробив цього, а здав натомість правоохоронцям зброю, з якої вчинив масове вбивство.

На суді стало відомо, що підозрюваний — 58-річний Анатолій Захаренко. Раніше він уже фігурував у кримінальній справі, а також притягувався до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Агентство додає, що до зали суду підозрюваний увійшов під конвоєм, у бронежилеті та захисній масці. Суд заслухав його у закритому режимі, також у Корольовському районному суді були присутні близько 50 правоохоронців.

Читати ще: Не випадковість: за що на Житомирщині орендар ставка застрелив волонтера і нацгвардійців. Фото 18+

Уночі 22 травня в селі Новоселиця, біля приватних ставків чоловік застрелив із мисливської рушниці сімох осіб. Убитими виявилися учасники операції Обʼєднаних сил. За даними обласної прокуратури, конфлікт між чоловіком і ветеранами АТО виник, коли вони сиділи разом за столом і вживали алкогольні напої. Стрільця затримано, правоохоронці встановлюють причини конфлікту.

При цьому, місцеве видання Житомир.інфо повідомило, що орендар ставка в Новоселиці, який влаштував стрілянину, фігурував у справі затримання начальника райвідділу поліції області незадовго до стрілянини. Начальник райвідділу вимагав у чоловіка щомісячних хабарів у 10 тисяч гривень за «невтручання в діяльність із розведення риби».

У поліції заявили, що те затримання не повʼязано з масовим убивством. Правоохоронці не розглядають версію, що вбиті ветерани могли приїхати до стрільця на «розбірки» через затримання начальника райвідділу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 23 Травня 2020 21:59
*..... не розглядають версію, що вбиті ветерани.....* З вікіпедії: Ветеран — професійний вояк, який відслужив визначений термін у римській армії. Ветеран — досвідчений воїн, який брав участь у багатьох битвах. То яких військ ці *ветерани*?
Бульба до Анонім Показати IP 23 Травня 2020 22:43
Правильне запитання!! Я щиро підтримую захисників України!! Я пишаюсь їхніми подвигами!!! Вони реально герої!!! Але давайте запитаємо їх від чого вони захищають український народ!! Яку біду несуть загарбники??? Більшість говорить, що ненавидить москалів і хочуть їх знищити!!! І вони мають право так думати!! Бо як відомо - на війні немає правди, вірніше їх дві- в кожної сторони вона своя!!! Але давайте лжепатріоти- сини суддів, прокурорів і чиновників чи можливо і ви самі високопосадовці, скажіть що несе нам ворог??? Корупцію??? Бо її в нас немає??? Відкати??? Розграбунок буджету??? Вони заберуть всі лікі в онкохворих дітей, які держава їм видає?? Вони побудують за вкрадені в Українців гроші маєтки депутатамиі міністрам??? Бо наші ж чесні і жоден українець не чув про те, що начальник з податкової їздить на орендованій машині, яку купила 80-ти річна його бабуся??? Це ж як треба дістати свій народ????щоб люди захотіли щоб їх стось врятував???навіть шляхом загарбання??? Чекаю відповідей!!!
253 до Бульба Показати IP 23 Травня 2020 23:01
хто захотів? сепаратисти? що ти сплітаєш?
євген Показати IP 23 Травня 2020 22:54
Гібридні герої гібридної війни? Які ще слова нівельовано у нас : сволонтер, ахтивіст, свідоміт...
123 Показати IP 24 Травня 2020 00:28
Свободу Анатолію Захаренко!!!
Лісник Показати IP 24 Травня 2020 06:17
шкода дядька...бикам земля скловатою
Остап Вакарчук Показати IP 24 Травня 2020 10:03
Самі винні, що заслужили те і отримали. Вони приїхали на приватний став, до якого власник ставка підприємець запустив молоду рибу. До цих горе рибалок приїхали відповідні люди і попросили переїхати на їнший ставок, бо у цьому ставку ще риба молодняк. Де там, атовці хіба послухають та зразу словесно накинулись і почали самі погрожувати власникам ставків, власники в"їхали і доручили одному охороннику цих ставків вигнати непрошених гостей з приватної теріторії. Атовці продовжували пиячити та ігнорувати слова охоронника покинути теріторію. Дійсно розумний охоронник викликав би поліцію та журналістів для фото та статті в місцевій газеті. Однозначно, що охоронник сам почав розпивати горілку з атовцями і чекав коли вони позасинають. А ось з якою метою розстрілював людей, мабуть "біляк трапився", горілка нікому ще добра не принесла, і у цьому випадку також. Результат ми бачимо на лице: 50 на 50.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus