USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Мисливські угіддя» набридли депутатам Волинської облради?

29 Квітня 2009 09:28
Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства досі не отримало всіх погоджень щодо чергового проекту рішення «Про надання мисливських угідь у користування». Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, – повідомляє 29 квітня репортер «Волинських Новин».
 
Голова депутатської комісії Олег Кіндер зазначив: «Ми останній раз будем розглядати питання, ініційовані управліннями, без присутності їхніх начальників... Скоро сторожі будуть сюди ходити». Щодо питання про мисливські угіддя, то начальник відповідного управління Богдан Колісник на засідання комісії не прибув.
 
У представників державного управління охорони навколишнього природного середовища в області виникло багато застережень щодо проекту рішення облради, ініційованого лісівниками. Саме тому начальник «природоохоронного» управління Володимир Мирка не погоджує цього проекту.
 
Депутатська комісія погодила винесення питання «Про надання мисливських угідь у користування» на розгляд сесії 15 травня. Проте пан Кіндер застеріг, що особисто клопотатиметься про зняття питання з розгляду, якщо усіх погоджень управління лісового та мисливського господарства не отримає до 13 травня. Крім того, Олег Кіндер зазначив, що питання «Про надання мисливських угідь у користування» йому набридло – адже обговорюється вже не перший раз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus