USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мистецький фестиваль у Турійську зібрав колективи з усієї ОТГ

8 Травня 2018 21:12
Під час фестивалю «Весняний етновир», який відбувся днями на головній площі Турійська, мешканці ОТГ мали змогу ознайомитися з виробами народного мистецтва, послухати виступи місцевих аматорських вокальних колективів та солістів, а також взяти участь у майстер-класах.

На святковому дійстві побував депутат Волиньради від УКРОПу Вячеслав Рубльов. До слова, у фестивалі взяли участь близько 20 колективів навчальних закладів та будинків культури Турійської ОТГ, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

За словами Вячеслава Рубльова, такі заходи вчать молодь цінувати традиції та пишатися ними.

«Волинський край надзвичайно багатий на талановитих людей. У кожному куточку нашої області є свої традиції, звичаї та вміння, які передаються з покоління в покоління. Вони – душа нашого народу. Їх потрібно віднаходити та берегти. Такі місцеві фестивалі сприяють тому, що діти вивчають історію рідного краю та навчаються новим навичкам. І надзвичайно радує те, що керівництво Турійської громади і, зокрема, її очільник Олексій Безсмертний розуміють важливість таких заходів для молоді, для селища і для усієї Волині. Хотілося б, аби такі фестивалі проводили в кожному населеному пункті Волині бо, переконаний, що в кожному селі, селищі і містечку є чим похвалитися», - каже Вячеслав Рубльов.

Крім того, депутат пообіцяв сприяти громаді у реалізації проекту від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» щодо встановлення дитячого майданчика у селищі Турійськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus