USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Митний експеримент: на дороги Волині очікують понад 800 мільйонів

15 Грудня 2017 09:08
Половину коштів від перевиконання поставлених планів митниця Волині даватиме на ремонт доріг області. За попередніми розрахунками, у 2018 році перерахована сума на 100 мільйонів гривень буде більшою, ніж цього року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 14 грудня.

Директор департаменту фінансів Ігор Никитюк розповів, що точної суми назвати не може, але, за попередніми розрахунками, прогнози втішні.

«Ми передбачаємо отримати близько 870 мільйонів гривень з митних надходжень, однак досі невідомі індикативні показники, тому точну суму не можу сказати», - каже Ігор Никитюк.

Зі слів посадовця, 670 мільйонів гривень вже отримали цього року, до кінця 2017-го загальна сума становитиме понад 700 млн - це спецфонд, кошти з якого використовуються лише на ремонт доріг.

Нагадаємо, вже декілька років на Волині діє урядовий експеримент, у рамках якого 50% від перевиконання індикативних показників Волинської митниці спрямовується на ремонт автошляхів. За ці кошти ремонтували трасу Луцьк-Львів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus