USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На дороги Волині митниця спрямує майже 800 мільйонів гривень

7 Серпня 2017 15:12
Волинські митники перевиконали поставлені плани на 37%. Відповідно до митного експерименту, частина коштів лишається на дороги області.

Про це йшлося під час оперативної наради 7 серпня в облдержадміністрації.

Зі слів в.о. заступника начальника митниці Тетяни Кравець, за 7 місяців цього року митники перерахували 4,8 мільярда гривень - 137% виконання плану.

«Нам ставили індикативний показник у сумі 2,9 мільярда гривень, перевиконання становить 1,9 мільярда гривень. Відповідно до митного експерименту, половина коштів від перевиконання щодо надходження мита, акцизу та податку на додану вартість, переводиться на дороги. Всього такого перевиконання - 1,54 мільярда гривень, тому майже 800 мільйонів спрямують на дороги», - розповіла Кравець.

Як розподіляти ці кошти в облдержадміністрації вирішуватимуть вже цього тижня. Зокрема йтиметься про ремонт дороги Луцьк-Устилуг.

Нагадаємо, більше 1 мільярда 400 мільйонів гривень цьогоріч спрямують на ремонт доріг області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus