USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Митрополит Ніфонт співслужив Предстоятелю УПЦ у Почаєві. ФОТО

10 Вересня 2009 17:38


Керуючий Волинською єпархією брав участь у святковому богослужінні з нагоди 350-ліття обрітення мощей преподобного Іова Почаївського. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Сьогодні, 10 вересня, у день 350-ліття обрітення чесних мощей преподобного Іова, ігумена і чудотворця  Почаївського, Предстоятель Української Православної Церкви Володимир очолив Божественну літургію в Успенському соборі Почаївської Лаври.
Його Блаженству співслужили архієреї УПЦ, серед яких і керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт. По завершенні богослужіння Первосвятитель молитовно вклонився чудотворній Почаївській іконі Божої Матері, після чого очолив хресний хід із нетлінними мощами преподобного Іова, які таким чином були перенесені із Успенського собору до Печерного храму.
Як інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ, під час хресного ходу Блаженніший Митрополит Володимир звершив чин освячення місця під будівництво нового храму на честь Преображення Господнього.
Наприкінці освячення Предстоятель поздоровив присутніх із днем пам’яті преподобного Іова та побажав його молитовного заступництва перед Господом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus