USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Митрополит Володимир відвідав Володимир-Волинську єпархію. ФОТО

13 Січня 2009 14:32
Традиційно в різдвяні дні на Волині перебуває Предстоятель Церкви Блаженніший Митрополит Володимир. 11 січня Його Блаженство відвідав Зимненський ставропігійний монастир та Володимир-Волинський кафедральний собор, – інформують 13 січня «Волинські Новини». Особливою, непересічною подією стали для братії на прихожан монастиря відвідини Предстоятелем Церкви Низкиницького чоловічого монастиря.
За повідомленням офіційного сайту УПЦ (МП), 11 січня братія на чолі з намісником архімандритом Вікентієм зустрічали високого гостя у святих воротах монастиря. «Колись Ваш святий попередник святитель Петро Могила освячував наріжний камінь цього храму. Нині ми вітаємо Вас у цій обителі, присвяченій Пресвятій Богородиці, щоб прийняти Ваше Первосвятительське благословення. Молимо і просимо у Богонемовляти-Христа здоров’я, сили та довголіття для Вас, наш владико і отче!» – сказав намісник, вітаючи Первосвятителя.
На згадку про обитель монахи подарували Предстоятелю ікону Пресвятої Богородиці, вишитий рушник та букет білих троянд.
Блаженніший Владика у супроводі намісника Києво-Печерської Лаври архієпископа Вишгородського Павла, єпископів Володимир-Волинського і Ковельського Никодима та Переяслав-Хмельницького Олександра (секретар Предстоятеля УПЦ) увійшов в Успенський собор монастиря, де відправив різдвяний молебень. Під час богослужіння Блаженніший Митрополит возвів у сан протодиякона прес-секретаря єпархії диякона Віктора Мартиненка.
Предстоятель Церкви привітав братію та прихожан обителі з різдвяними святами та обдарував кожного іконкою та шоколадкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus