USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Прокурор області повідомив про підозру двом володимир-волинським чиновникам

30 Квітня 2015 14:35
Повідомили про підозру екс-голові Володимир-Волинської РДА та заступнику голови Володимир-Волинської районної ради.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, 29 квітня 2015 року, прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак повідомив про підозру у вчиненні умисного нанесення легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, заступнику голови Володимир-Волинської районної ради Павлові Карпюку.



Нагадаємо,14 жовтня 2014 року, близько 17.00 години, у приміщенні кабінету загального відділу Володимир-Волинської районної державної адміністрації під час суперечки цей посадовець ударив кулаком в обличчя чинного тоді голову Володимир-Волинської районної державної адміністрації Володимира Савчука, спричинивши йому тілесні ушкодження - струс головного мозку та рани верхньої губи.

Натомість Володимиру Савчуку повідомили про підозру в умисному нанесенні легких тілесних ушкоджень заступнику голови райради, адже саме він першим завдав своєму опоненту удару в обличчя.

Триває досудове розслідування. Матеріали кримінального провадження у скорому часі будуть скеровані до суду.

Водночас обом учасникам конфлікту роз’яснено, що в разі їхнього примирення кримінальне провадження може бути закрите.

Нагадаємо, за час керівництва районом пан Савчук встиг опинитися в епіцентрі кількох скандалів: суду з місцевою газетою, конфлікту із заступником районної ради, саботування проведення фестивалю-реквієму «Коровай-сузір’я» і, як наслідку - «народної люстрації» з одяганням смітника на голову.

Нагадаємо, у листопаді 2014 року президент звільнив Володимира Савчука з посади очільника Володимир-Волинської РДА.

Після цього вперше за всю історію існування Володимир-Волинської райдержадміністрації її очолила жінка – Наталія Василець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Старий свободівець Показати IP 30 Квітня 2015 14:46
А чому не нагадаєте, що за час конфлікту Заступник голови райради на Волині хотів «відмазатися» від армії через бронювання, але отримав повістку а то лише фотографію скачали!!! http://www.volynpost.com/news/46936-zastupnyk-golovy-rajrady-na-volyni-hotiv-vidmazatysia-vid-armii-cherez-bronyuvannia-ale-otrymav-povistku ДОСИТЬ ГРАТИ В ОДНІ ВОРОТА! ВИ Ж ПРЕТЕНДУЄТЕ НА НЕЗАЛЕЖНЕ І НЕЗААНГАЖОВАНЕ ВИДАННЯ!!! ГАНЬБА ТАКИМ ЖУРНАЛІСТАМ!!!
незалежні до Старий свободівець Показати IP 30 Квітня 2015 15:02
Які одні ворота? Йдеться про обох
Анонім до Старий свободівець Показати IP 30 Квітня 2015 15:18
Ви хоч зрозуміли, що написали? Хотів відмазатися? А ви з передової пишете чи з кабінетів райради? Ця новина від прес-служби прокуратури і до чого тут журналісти Волинських новин!
Катя Показати IP 30 Квітня 2015 14:56
В квітні 2015 року на веб порталі судової влади України нарешті оприлюднили догожданну інформацію: Збільшена середньомісячна заробітна плата працівникам апаратів судів 27 квітня 2015, 11:34 За ініціативою Державної судової адміністрації України у квітні 2015 року наближено видатки на оплату праці з нарахуванням з метою: повної та своєчасної виплати суддівської винагороди суддям та заробітної плати працівникам апаратів судів у поточному місяці; доведення за квітень 2015 року розміру середньомісячної заробітної плати працівників апаратів місцевих судів усіх спеціалізацій до рівня 3000 гривень, розміру середньомісячної заробітної плати працівників апаратів апеляційних судів усіх спеціалізацій – до рівня 3500 гривень. Рішення прийняте, навіть кошти надані установам, здавалося б нарешті просвіт для сімей помічників хоч трішки (наявний реальний дохід всередньому 1600-1800 грн.). Прийшов на Волині день зарплати, а сума або не змінилась, а деяких судах ітого меншою стала!!!! Постає питання де гроші!!!!! Так виявляється суди вирішили використати фонд оплати праці працівників суду на виплату суддямм надбавок та збільшення виплат при відпустках....От яка наша феміда!!! а що робити рядовим працівникам які за ЗУ "Про державну службу" не мають права на страйки і .д. Звертаємось до Вас з надією,адже розібрати можна лише оприлюднивши такі факти...
З Батьківщини Показати IP 30 Квітня 2015 15:15
Сподіваюся Савчука засудять, бо ця людина зганьбила нашу партію. а ганьбити її в подальшому продовжує Андрій Оніщук. І коли вже Юля приїде я їй багато чого розкажу...
партiя Кубiк до З Батьківщини Показати IP 30 Квітня 2015 15:51
Голове дивитись за собою ,щоб свою партiю не зганьбити.
Василь Показати IP 30 Квітня 2015 15:53
Заступник голови ради не відмазувався від армії, а має відтермінування на законних підставах.
іван до Василь Показати IP 30 Квітня 2015 16:27
Він не відмазується він тупо косить...
!? до Василь Показати IP 30 Квітня 2015 19:38
Законна пiдстава - пiдозра про вчинення злочину.
Семен Показати IP 30 Квітня 2015 19:22
Заступник голови райради взагалі чхав на все і на всіх, одне слово - свободівець а на рахунок армії - то ще не один депутат туди не поїхав і у всіх важливі і законні відмази
орднунг до Семен Показати IP 30 Квітня 2015 22:02
обоє порушили Закони України про держслужбу та місцеве самоврядування.! Обох засудити!Інакше не нарікайте на депутатіві і законодавство України!
карпюк Показати IP 30 Квітня 2015 22:31
це неосвІдчена тупа людина яка не на свому мІсцІ
знаючий Показати IP 30 Квітня 2015 22:35
Нарешті Діброва зрозумів, що Карпюк крутить своє кіно за його спиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus