USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На арт-терапію для волинських воїнів просять виділити кошти

10 Лютого 2016 10:59
Митці, які вже не переший рік займаються реабілітацією бійців у формі арт-терапії просять передбачити в обласному бюджеті кошти на ці заходи. Досі жодної копійки обласний бюджет на ці потреби не виділяв.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії обласної ради сьогодні, 10 лютого.

Так, депутат обласної ради, голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов озвучив депутатський запит, який стосується звернення волинських митців. Зокрема, волинська художниця, член Національної спілки художників України, засновник та керівник арт-студії «Пятерня», педагог, психолог-реабілітолог та арт-терапевт Тетяна Мялковська у зверненні до депутатів зауважила: більше півтора року волинські бійці мають можливість скористатися арт-терапією як засобом реабілітації.

За цей час з бюджету на цей вид реабілітації військових не було виділено ні копійки. Митці просять включити видатки на художні матеріали для занять і матеріали для проведення виставок до регіональної Програми підтримки демобілізованих військових.

Депутати підтримали запит В’ячеслава Рубльова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus