USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Авангарді» відбудуться змагання з бігу серед військових

20 Липня 2018 14:14
У суботу, 21 липня, під час проведення чемпіонату України з легкої атлетики о 18.30 в Луцьку на стадіоні «Авангард» відбудуться спільні заходи Федерації легкої атлетики України та Національної ради спортивної реабілітації захисників України, повідомили у Федерації легкої атлетики Волині.

Відбудуться змагання з бігу на 400 м та 1500 м серед учасників бойових дій, які отримали поранення в АТО. Серед учасників — волиняни, а також ветерани ЗСУ з інших областей держави.

Після забігів відбудеться урочиста церемонія підписання офіційного Меморандуму про співпрацю між Федерацією легкої атлетики України та Національною радою спортивної реабілітації захисників України.

Також буде офіційно оголошено про проведення в 2018 році першого в Україні марафону міжнародного формату серед ветеранів війни, в якому братимуть участь ветерани США, Великої Британії, Литви, Данії та інших країн.

У церемонії підписання Меморандуму візьмуть участь:

Вадим Свириденко – Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників АТО, Голова ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України»;

Ігор Гоцул – Президент Федерації легкої атлетики України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus