USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відберуть збірну України, яка захищатиме прапор країни в Ріо

8 Червня 2016 17:49
Через тиждень на «Авангарді» стартує Чемпіонат України з легкої атлетики. Спортивних змагань подібного масштабу у Луцьку ще не було. З 16 до 19 червня на «Авангарді» змагатиметься півтисячі найкращих легкоатлетів України.

Про це повідомили у прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області.

Особливість цього чемпіонату – він проводиться в рік проведення 31-х Літніх Олімпійських Ігор, відтак у Луцьку відберуть збірну України, яка захищатиме прапор країни в Ріо-де-Жанейро.

Чимало легкоатлетів вже виконали олімпійські нормативи у своєму виді, але для того, щоб потрапити в Ріо, їм необхідно вдало виступити і на національному чемпіонаті.

До Луцька приїде й чимало знаменитих спортсменів. Наприклад, дворазовий олімпійський чемпіон, член ОК Валерій Борзов, триразова олімпійська чемпіонка Ольга Бризгіна, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул та інші відомі особистості.

Перебіг змагань відображатиметься на двох великих екранах, які встановлять на стадіоні. Окрім трансляції на стадіоні, змагання зможуть у прямому ефірі побачити глядачі відразу двох телеканалів – Xsport та «Спорт-1», youtube-каналів ФЛАУ та ФЛАВО. Чемпіонат коментуватимуть п`ять професійних журналістів, відтак глядачі на «Авангарді» отримають повну інформацію про змагання та спортсменів.

У четвер 9 червня о 10.00 відбудеться медіа-презентація Чемпіонату України, під час якої журналісти дізнаються усю необхідну їм інформацію про Чемпіонату, а також зможуть відчути себе легкоатлетами, випробувавши обладнання стадіону “Авангард”. Під час заходу заплановане спілкування журналістів із організаторами Чемпіонату та тренерами і спортсменами збірної України з легкої атлетики, які перебувають у Луцьку на навчально-тренувальному зборі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не лучанин Показати IP 8 Червня 2016 17:55
прємно що завдяки спорту про Луцьк дізнається більше людей з позитивного боку ! хоч щось хороше в нашому житті!
лучанин до не лучанин Показати IP 9 Червня 2016 11:08
... хорошого багато, варто лиш захотіти побачити !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus