USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На авто Порошенка напали після його допиту в ДБР. Відео

25 Липня 2019 17:58
Після завершення допиту у Державному бюро розслідувань експрезидента України Петра Порошенка невідомий чоловік заскочив на капот його автомобіля, намагаючись перешкодити його руху.

Порошенко вийшов з допиту та в супроводі охоронців сів в автомобіль, пише УНІАН.

Невідомий чоловік вийшов на проїжджу частину, коли автомобіль Порошенка зупинився разом з іншими транспортом перед світлофором, заскочив на капот та підстрибнув.

Охоронці Порошенка спробували стягнути чоловіка. Той почав тікати, за ним побігли близько 10 поліцейських.

Наразі не відомо, чи вдалося поліції затримати цього чоловіка.
Під час допиту Порошенка під будівлею ДБР зібралися дві небагаточисельні (загалом близько 20 осіб) акції – проти та на підтримку експрезидента. Одні вигукували: «Ганьба», «Геть», «Петя, здохни». Другі скандували: «Порошенко», «Реваншисти геть!»

Між ними виникали перепалки, проте до бійки чи штовханини не дійшло, оскільки в найгарячіші моменти втручалася Поліція діалогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 25 Липня 2019 18:11
Ех, петре, петре. Ще ж офшори пригадають. Жирні мільярди
Навуходоносор до Анатоль_ Показати IP 25 Липня 2019 20:19
Не надо так вздыхать, ничего ему никто не вспомнит! Все офшоры организованы для того, чтобы всех инородцев из прислуги англосаксов держать за горло. Отмашки из вашингтонского обкома не будет, Петюня умел умасливать заокеанских демократов. Если его поведут на суд - всплывут вещи весьма неприглядные. Всем прочим манафортам это не выгодно. Так что шоу с нападениями будет тешить народ еще долго. Финиш как всегда одинаков: страна в очередной раз разграблена, виновные "не виноваты". Если бы была команда "фас!" - уже все сидели бы!
Анонім Показати IP 25 Липня 2019 18:26
Сам собі організував. А чоловіка не затримали бо видно так треба. Цілих 10 поліцейських і так слабо бігають. Сміхота.
Луч до Анонім Показати IP 25 Липня 2019 20:16
це 1000%, кому він треба , трогати ге не варто
Uhjvflzyrj Показати IP 25 Липня 2019 18:48
Ну , вискочив на капот і що ? А коли цей кортеж збив персіонера на зебрі, то чого не бігала юрба поліцейських,чого не влаштовували "охоту на лис "???Гра в одні ворота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus