USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На автостанції Волині шукали вибухівку. ОНОВЛЕНО

16 Січня 2015 14:04
Анонімне повідомлення про замінування автостанції надійшло у чергову частину Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області. За викликом відразу вирушили працівники слідчо-оперативної групи, ДАІ та експерти-вибухотехніки. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

– Аби забезпечити безпеку людей, насамперед евакуювали всіх працівників і відвідувачів автостанції та прилеглих будівель, – повідомив начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук. – Нині зусилля міліціонерів спрямовані на пошук небезпечних предметів.

За станом на 16:58 стало відомо, що вибухівки правоохоронці не виявили.

На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи, Державтоінспекції та експерти-вибухотехніки. Після детального огляду будівлі будь-яких предметів, які б становили небезпеку для здоров’я і життя громадян не виявлено. Тож роботу автостанції та прилеглих установ відновлено, – розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статты 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи для встановлення особи «жартівника».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
екскурсовод Показати IP 16 Січня 2015 17:38
Алкаші мєсні подзвонили, це 100%!
народник Показати IP 16 Січня 2015 17:52
Бурого з Рожище люструють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus