USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На благодійному ярмарку в Луцьку збиратимуть кошти на порятунок онкохворої Альбіни Ярмолюк

14 Грудня 2020 14:43
18 грудня 2020 року у Луцьку відбудеться благодійний ярмарок «Хвиля добра». Мета акції – зібрати кошти на лікування Альбіни Ярмолюк.

Про це інформує департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

До організації акції долучилось багато небайдужих осіб та організацій. Символічно, що основний внесок у добру справу робить громадська організація «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» та її вихованці. Протягом двох останніх місяців сонячні діти малюють, виготовляють новорічні іграшки, картини, листівки своїми руками. Ці, зроблені із любов’ю, вироби можна буде придбати під час ярмарку. Долучала до творчості діток керівниця Арт-локації «Творчий калейдоскоп» – Олександра Гусєва. Крім того, на ярмарку можна буде придбати інші речі: авторські книжки, хенд-мейд вироби, картини, які залюбки приносять організаторам акції творчі люди громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕСТАФЕТА ДОБРА: ЗАПУСТИЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ЧЕЛЕНДЖ ДЛЯ ПОРЯТУНКУ 17-РІЧНОЇ ОНКОХВОРОЇ ЛУЧАНКИ

18 грудня планується не тільки продаж виробів. Адже цього дня організатори передбачили й діяльність резиденції Святого Миколая. Можна також буде поласувати смачненьким у кав’ярні-кондитерії «Старе місто» та придбати солодощі до свята.

Місце проведення благодійного ярмарку – кав’ярня-кондитерія «Старе місто» (вул. Драгоманова, 11, поруч із музеєм-аптекою). Тривалість: 10.00-18.00. Проте благодійний продаж виробів триватиме у кав’ярні-кондитерії «Старе місто» до 14 січня 2021 року.

У разі зацікавлення відвідати ярмарок організованими групами, просимо телефонувати за номерами 0995237912, 0676882360, оскільки ми прагнемо дотримуватись карантинних обмежень.

10 грудня об 11:00 відбудеться пресконференція з приводу проведення благодійного ярмарку «Хвиля добра», під час якої розкажуть про Альбіну, про те, як абсолютно різні люди доєднуються до доброї справи, про кав’ярню-кондитерію «Старе місто» й не тільки. Місце проведення: вул. Набережна, 42 Passage Interdit.

Співорганізатор заходу – департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном 777 925 – відділ сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus