USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На будівництво майданчика для каністерапії у Луцьку витратять понад 150 тисяч

19 Грудня 2017 12:04
Будівництво майданчика, де за допомогою собак допомагатимуть особливим дітям, фінансуватимуть за кошти міського бюджету та міжнародного гранту.

Виконавця робіт з будівництва майданчика для каністерапії визначили, провівши торги через електронну систему «Prozorro».

Відповідно до договору, укладеного 15 грудня, підрядником є ПП «Творча архітектурна майстерня «Балан та Стельмащук»». Підрядник зобов’язується виконати роботи у рамках «Проекту соціальної реабілітації людей з обмеженими можливостями в транскордонному регіоні завдяки створенню умов та підготовці спеціалістів у галузі каністерапії». Йдеться про будівництво майданчика для каністерапії у притулку для бездомних тварин на вулиці Мамсурова, 9 у Луцьку (три вольєри для собак каністерапевтів).

Загальна вартість робіт становить 155 тисяч гривень, у тому числі, 135 тисяч за грудень, що будуть оплачені за рахунок бюджетних коштів по програмі співфінансування з Луцькою міськрадою. 20 тисяч гривень за січень 2018 року будуть оплачені з грантових коштів програми транскордонної співпраці. Термін виконання робіт встановили до 28 листопада 2018 року.

Нагадаємо, КП «Ласка» виграло проект «Соціальна реабілітація людей з обмеженими можливостями в транскордонному регіоні завдяки створенню умов та підготовці спеціалістів у галузі каністерапії». У багатьох країнах лікування собаками стало звичним явищем. Для того, аби така терапія використовувалася у Луцьку, відповідно до проекту, залучать зовнішніх експертів, які навчатимуть правильному проведенню лікування.

На реалізацію проекту надійде 90 тисяч євро, тобто, майже три мільйони гривень. 10% вартості проекту профінансують з міського бюджету. Каністерапія сприяє покращенню стану здоров’я та кращій соціальній реабілітації особливих дітей – зокрема з розладами аутичного спектру, з синдромом Дауна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus