USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На День міста в Луцьку виступить зірка балету Катерина Кухар

2 Вересня 2021 09:43
У День міста до Луцька завітають зірки балету Катерина Кухар, Олександр Стоянов та піаніст-віртуоз Євген Хмара.

Мистецький проєкт «INВЕРСІЯ. Пісня лісу» за участю зірок балету відбудеться 4 вересня у центральному парку. Початок заходу о 20:00, інформують на сайті міськради.

У програмі – мистецькі перформанси та імпровізації на окремих локаціях парку за мотивами твору Лесі Українки «Лісова пісня», гала-вечір за участі зірок балету Катерини Кухар та Олександра Стоянова, а також піаніста-віртуоза Євгена Хмари.

Читати ще: Чарівна Катерина Кухар зіграла в Луцьку пристрасну Кармен. Фото

«Не пропустіть, буде незвично, містично, загадково і романтично!» – кличуть лучан та гостей міста на захід.

Проєкт реалізовує департамент культури міської ради у рамках заходів з відзначення Дня міста.

З детальним переліком заходів з нагоди Дня міста можна ознайомитись тут.

Катерина Кухар – українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, Національної опери України, Народна артистка України, директорка Київського державного хореографічного училища.

Ініціатор й організатор міжнародних балетних фестивалів та благодійних вистав, Почесний член журі та педагог майстер-класів на Міжнародних конкурсах та фестивалях, член жюрі телепроєкту «Танці з зірками». Удостоєна численних нагород та звань, серед них – Орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Олександр Стоянов – український артист балету, прем’єр Національної опери України, Заслужений артист України, Народний артист України. Почесний член журі, запрошений артист прикінцевих гала-концертів, педагог майстер-класів на міжнародних конкурсах «Tanzolymp», «Seoul International Dance Competition», «Всеукраїнська асамблея танцю».

Євген Хмара – український композитор, піаніст-віртуоз. Свою першу композицію написав у віці 7-ми років. Виступає з концертами в Європі, Китаї, США, на Близькому Сході. Євген Хмара отримав безліч титулів та нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
даа Показати IP 2 Вересня 2021 10:10
надіюсь піде дощ))
Рауль Показати IP 2 Вересня 2021 12:49
красивые ребята
читач Показати IP 3 Вересня 2021 09:58
А як же наш земляк заслужений артист України??? не приїде привітати нас зі святом??? )))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus