USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку Катерина Кухар танцюватиме легендарний балет «Лускунчик»

6 Грудня 2021 10:41
Вже цього понеділка, 6 грудня, о 19:00 най-най-най новорічніший настрій й справжню казку даруватимуть Катерина Кухар та Олександра Стоянов, які танцюватимуть у Волинському облмуздрамтеатрі легендарний балет «Лускунчик».

Зі слів організаторів, ці партії немов створені для Катерини та Олександра, а їх акторська майстерність та легкі підтримки подарують справжнє свято балету глядачам.

Вистава «Лускунчик» – балет поза часом, його любить понад 100 років не одне покоління дітей і дорослих з різних країн світу. Створено спектакль за мотивами казки класика німецької літератури Е. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король», це – містична історія про прекрасного принца, якого зачарували в потворну ляльку (танцюватиме – Олександр Стоянов), і дівчинку Машу (виконає Катерина Кухар), яка допомагає Лускунчику перемогти Мишачого короля.

Виставу «Лускунчик» глядач любить за чудову музику Петра Чайковського, за відчуття радості та оптимізму, з якими публіка обов'язково залишається після балету і ще довго зберігає ці спогади в своїй душі, згадуючи про цю чарівну казку.

Лібрето: за повістю-казкою Ернеста Теодора Амадея Гофмана «Лускунчик і Мишачий король»: Маріуса Петіпа

Хореографія: Валерія Ковтуна

Музика: Петра Чайковського

Квитки без жодної комісії можна придбати у касі театру або онлайн за посиланням: https://concert.ua/uk/event/luskunchik-lutsk
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus