USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На добудову Нововолинського полігону для відходів треба 6,2 мільйона

14 Липня 2016 21:43
Полігон твердих побутових відходів в Нововолинську будують уже не перший рік. Відповідно до цін 2016 року, на те, щоб його добудувати, потрібно 6,2 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради сьогодні, 14 липня.

Так, депутат облради Володимир Кметь у своєму запиті повідомив, що будівництво полігону твердих побутових відходів для міста Нововолинськ почали ще в 2004 році. Добудова цього об’єкту для міста – одна з найнагальніших. Для завершення робіт, відповідно до цін 2016 року, потрібно 6,2 мільйона.

Тому в Нововолинську просять виділити кошти на завершення будівництва полігону твердих побутових відходів з обласного бюджету на умовах співфінансування.

Володимир Кметь попросив винести це питання на розгляд профільної комісії. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus