USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На допомогу в 6500 грн за «єПідтримкою» українці подали 700 тисяч заявок. Як отримати

8 Березня 2022 19:23
Зранку 8 березня уряд запустив послугу із допомоги громадянам, які втратили роботу через війну. Наразі прийняли понад 700 тисяч заяв на «єПідтримку». Скористатися послугами вже можуть мешканці областей, де відбуваються бойові дії.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Суспільне.

«Виплату можна витратити на будь-що. Обмеження на певний вид бізнесу з програми зняли. Хто може отримати допомогу? Наймані працівники, за яких сплачують ЄСВ, та ФОП усіх груп. Виплата спрямована на те, щоб підтримати населення у тих областях, де тривають найактивніші бойові дії. Також це підтримає ФОПів, які не можуть забезпечувати себе через початок війни», – ідеться у повідомленні.

Читати ще: «Швидко переходимо до економіки воєнного стану»: Шмигаль – про виплату 6,5 тис. грн і відновлення виробництва

Як отримати 6500 грн:

- авторизуйтеся у «Дії» та оберіть послугу «єПідтримка»;

- оберіть картку «єПідтримка», якщо у вас її ще немає;

- натисніть «Отримати допомогу»;

- очікуйте зарахування коштів.

Заявку можна подавати, навіть якщо вже отримали допомогу за вакцинацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олена Показати IP 15 Березня 2022 19:40
Як бути з допомогою,якщо підприємство юридично зареєстровано у Рівному,там немає цієї допомоги,а саме виробництво і працівники у Волинській обл.і ми всі у відпустках без збереження заробітної плати.Ніяк не отримати,чи є вихід?
Олександр Показати IP 17 Березня 2022 00:51
підприємство юридично зареєстровано у ЧЕРВОНОГРАДІ(Львівська обл.),там немає цієї допомоги,а саме виробництво і працівники у Волинській обл.і ми всі у відпустках без збереження заробітної плати.Ніяк не отримати,чи є вихід?
Юлія Показати IP 29 Березня 2022 11:26
Чому Волинську область включили ??? Там немає бойових дій слава богу. Або чому Рівненську область не включили ?
Сам собі господар. Показати IP 9 Квітня 2022 19:26
Чому Волинська є а Рівненської немає? Не розумію! Ми між двох атомних станцій живемо і ракета літають так сам як і над Волиню. Вони є впереліку, а нас немає. Не розумію!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus