USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Які дороги Волині залатали

3 Квітня 2015 17:17
Служба автомобільних доріг інформує про хід виконання робіт з ліквідації ямковості на автомобільних дорогах Волинської області.

З початку року в області ліквідовано понад 33 548 квадратних метрів ямковості. Особлива увага приділялась найбільш ураженим автошляхам державного значення з інтенсивним рухом.

Роботи з ліквідації ямковості проводяться філіями дочірнього підприємства ДП «Волинський облавтодор», ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», ПАТ «Ковельське ШБУ №63», зокрема, на автодорогах:

- Київ – Ковель – Ягодин,

- Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (відремонтована ямковість на підходах до шляхопроводу через залізницю Луцьк – Ківерці) ,

- Устилуг – Луцьк – Рівне (на ділянці Володимир-Волинський – Луцьк),

- Ковель – Володимир-Волинський – Жовква.

На роботах з ліквідації аварійної ямковості лише протягом останніх днів працювали двадцять чотири бригади дорожників, які використовують гарячий асфальтобетон, органо-мінеральну суміш. А також проводилася ліквідація ямковості методом просочення. Задіяні фрези, катки, ремонтери та інша спеціалізована техніка.

Всього на дорогах державного значення ліквідовано 31 335 метрів квадратних ямковості, в тому числі на територіальних дорогах - 8 020 метрів квадратних, всього по дорогах місцевого значення - 2 212 метрів квадратних ямковості.

Крім того, на дорогах місцевого значення в усіх районах області проведено профілювання білощебеневого покриття, що здійснюється при наявності великої кількості нерівностей у вигляді колій, хвиль і вибоїн, протяжністю 491 кілометр, що становить 32 відсотки від потреби.

Наступного тижня, при поліпшенні погодних умов, Служба автомобільних доріг силами філій ДП «Волинській облавтодор», інших підрядних організацій будуть продовжені роботи по ліквідації ямковості.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на дороги Волині потрібно 4 мільйони, аби не «зривалися» міжміські перевезення.

Нещодавно Служба автомобільних доріг у Волинській області уклала угоди на утримання доріг на суму 55,57 мільйона гривень. Послуги замовлено на 2015 рік коштом державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ні однеї фамилії Показати IP 3 Квітня 2015 17:38
Хто директор Служби? Хто керує тими фірмочками-прилипалами до державних коштів? Всьо анонімно. Хапнули гроші і кінці у воду.
Анонім до Ні однеї фамилії Показати IP 3 Квітня 2015 18:19
Хто директор служби? Звicно Путен!
Задовбали!!! Показати IP 3 Квітня 2015 19:07
Дорогу на Львів коли зробите? Чи туди ті ,,долбнуті" чиновники не їздять? Ви за...бали.
Патріот до Задовбали!!! Показати IP 3 Квітня 2015 22:32
Дорогу на Львів нає зробити Львівська область,адже в кожній областіє своя Служба.А найбільше прилипало до державних коштів є державне підприємство "Волинський облавстодор".Розігати його і дати роботу нормальним приватникам,які вміють робити дороги,ну крім "Луцьавтодор-Сервісу" бо ці здеруть "три шкури"
Дончанин до Задовбали!!! Показати IP 3 Квітня 2015 23:39
Если бы ее сделали бы в этом году, то она продержалась бы до лета. Или ты не знаком с технологией ремонтных работ? А может быть будешь утверждать то, что во время проведения ремонтных работ в этом году дороги были сухими?
Ганьба Показати IP 4 Квітня 2015 09:05
Посполітак Анатолій Григорович керує цим безмірним закопуванням грошей, телефонуйте: 78-54-75, 25-01-98 у Луцьку. Ямки латають кожну 5-ту, 6-ту, це кілометраж наганяють, технології ремонту вражають........
добряк Показати IP 4 Квітня 2015 16:30
про наших горе ремонтників доріг,які засипають калюжи асфальтом можу сказати тільки одне гарне слово уроди,майбутнє за бетоном він і дешевше і покриття крепше і смолою менше дихати будем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus