USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На джазовому фестивалі в Луцьку виступить популярний польський гурт

21 Серпня 2021 14:41
Група New Brand Quintet складається з п’яти музикантів на чолі з провідним польським барабанщиком – Ареком Сколіком. Кожен із артистів виступає на сцені як лідер власного напрямку. Це новий бренд-квінтет, який об’єднує п’ять осіб, що поділяють любов до мейнстрімового джазу.

New Brand Quintet – це синтез ідей та звуків. Квінтет - це «джазові молодці або старі коти Девіса», які дуже добре знають, що означає і про що звучить сучасний джаз. Це не тільки гра з відомими та популярними композиціями, а й побудова власного формату за новими стандартами.

Кожен трек несе в собі величезний об’єм емоцій: від меланхолічної «Святої Землі» Кедра Уолтона та рефлексивної композиції Кенні Дорхама «La Mesha» до енергійних пісень Джо Хендерсона («Jinrikisha», «Punjab») та красиво запропонованих «Chant» Duke та Пірсон і Лі Морган «Пустельне місячне сяйво». Усі ці посилання на звучання американського джазу 1960 років та досягнення високих граней роблять виступ особливою подією. Варто це відчути вживу.

Музиканти: Арек Сколік - ударні, Джарек Ботур - тенор-саксофон, Павел Палковський - труба, Томаш Бяловольський - фортепіано, Мачей Китаєвський - бас.

Нагадаємо, XIV Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation-2021» відбудеться у Луцьку 28 серпня.

Раніше ми повідомляли, що на фестивалі виступлять неповторні Igor Zakus feat Barvy.ua від «Art Jazz Sсhool 2021».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus