USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Фестивалі пива і м’яса для лучан виступить людина-оркестр

14 Вересня 2018 10:16
Окрім страв та напоїв на Фестивалі пива і м’яса, який відбудеться 22-23 вересня у замку Любарта, на відвідувачів чекає цікаве дозвілля.

Зокрема, для лучан виступить Олег Універсал. Це унікальний музикант який заряджає своїм драйвом і позитивом усіх довкола. Олег Універсал - це людина-оркестр! Дійство, яке відбувається на сцені під час його концерту, не можна назвати суто музичним, адже воно поєднує музику, театр, танці, іронічні тексти. Потужна подача, шалена енергетика і веселий український рок-н-ролльний колорит не залишать байдужими нікого.

Тож усіх поціновувачів музичного та видовищного відпочинку чекають 22-23 вересня у замку Любарта.

Національний рекорд України Олега Універсала: «Одночасна гра на 10-ти музичних інструмента». Музикант замінив собою повноцінний рок гурт з чотирьох людей. У його арсеналі: партія бас-гітари, ритм-гітари, бас-бочка, малий барабан, хет, тарілка (ride) і (crash), шейкери, тамбурин, козуба, губна гармошка плюс вокал. І все це – одночасно і наживо. Співпрацював: з вокальним колективом «Схід Сонця», гуртом «Beer Gun» та з легендарним етно-рок гуртом «Vася Club».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 14 Вересня 2018 13:15
Коли в Луцьку фестиваль гарячоi води???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus