USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Філіппінах поліція застрелила мера, якого звинувачували у корупції

30 Липня 2017 17:37
Мер міста Озамиз Рейналдо Пароджиног та ще 6 людей були убиті під час поліцейської облави, ініційованої президентом країни.

Інцидент стався в неділю, 30 липня, на Філіппінах, пише Associated Press.

Раніше президент Філіппін Родріго Дутерте назвав мера Озаміса одним з політиків, пов'язаних з нелегальними поставками наркотиків.

Так, правоохоронці, отримавши усі необхідні ордери, планувала заарештувати підозрюваного, а також його доньку, яка, водночас, є віце-мером, та ще 4 чиновників міста Озамис. Сам мер відкидав усі звинувачення.

При спробі затримання підозрювані відкрили вогонь по поліцейських. За даними поліції, в перестрілці загинув Породжіног і його шість родичів, а також охоронці. Дружина мера була убита, а донька - заарештована співробітниками поліції.

«Рейнальдо Пароджіног зіткнувся із звинуваченнями в корупції, проте він заперечував будь-які зв'язки з незаконними наркотиками», - йдеться в повідомленні.

Це вже третій мер, якого правоохоронці ліквідують при спробі затримання. Загалом ж, протягом правління Дутерте, у перестрілках з поліцією загинули понад 3 тисячі людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus