USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Горохівщині бійцям АТО земельні ділянки лише обіцяють

26 Червня 2017 16:53
Сьогодні на сесії Горохівської районної ради гаряче, бо на порядку денному важливе питання – виділення земельних ділянок учасникам АТО. Понад два роки триває АТО в Україні й чимало волинян стали на захист держави. Проте гарантованих державою соціальних пільг частина з них так і не отримали.

Саме тому бійці вкотре заявляють, що, не отримавши обіцяного, вони діятимуть надалі більш радикально.

«Ми стукаємо-стукаємо, але двері залишаються закритими. На сьогодні ніхто з учасників АТО землі так і не отримав, а це гарантовано нам державою. Але всьому є межа, і нашому терпінню теж. Минуло два роки і зовсім скоро ми не будемо запитувати, хто винен», - каже учасник антитерористичної операції Валерій Бобрик.
Виявляється, що земельні ділянки для чиновників, депутатів, а також наближених до них особистостей є, технічна документація робиться за лічені місяці, а для учасників АТО не вистачає і двох років, щоб вирішити аналогічні питання із виділенням земельних ділянок.
«Це безлад. Виявляється, що для одних земля є, а для атовців немає. Але вони це заслужили. А поганому танцівнику завжди щось заважає, ось так і вам. Я пропоную створити кваліфіковану комісію і до наступної сесії вирішити це питання, інакше доведеться розмовляти по-іншому», - обурювався голова ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександр Серватович, який прибув підтримати бойових побратимів.
Домовились про те, що до наступної сесії будуть вирішені всі технічні моменти, а учасники АТО все ж таки отримають те, що належить їм по праву.

Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 26 Червня 2017 23:31
Юзвик давно все продав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus