USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ярмарку у Луцьку назбирали 6,5 тисячі гривень волинським військовим

9 Березня 2016 21:45
Під час весняного ярмарку «Благодійна толока», який нещодавно відбувся в Луцьку на Театральному майдані, волонтерам вдалось назбирати більше 6,5 тисяч гривень на потреби волинських військових.

Про це повідомляють організатори заходу.

Ярмарок був проведений за ініціативи ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» за підтримки інтернет-спільноти «Добрі справи» та Волинської юнацької бібліотеки та інших волонтерів протягом 5, 6 та 7 березня.

«Це вже не перший весняний благодійний ярмарок в нашій волонтерській історії. За два роки їх було більше 20 різних. Цікаво, що люди й досі досить позитивно відгукуються на подібні акції, адже мають можливість не лише долучитись до благодійності, але й отримати за пожертву корисну для себе річ.

Від себе ми дякуємо всім співорганізаторам, помічникам, майстриням, лучанам та волинянам, які долучались, за їхню підтримку та небайдужість», – розповідає одна з організаторів акції Любов Казмірчук.

Як зауважує координатор інтернет-спільноти «Добрі справи» Вероніка Попик, на ярмарок виставили речі, які попередньо приносили лучани – одяг, прикраси, книги, іграшки, сувеніри.

Зібрані, але не продані речі будуть передані в дитячі будинки. Крім того було багато виробів ручної роботи від волинських майстринь, ляльок-мотанок, мигдального печива від «Підсолодимо життя» та Томи Блащук, весняних квітів, книг тощо.

Також в рамках «Благодійної толоки» у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва художницею Марією Оліферук були проведені майстер-класи по розписуванню футболок та скляних пляшок.

Всі бажаючі мали можливість своїми руками створити собі ексклюзивну футболку чи оригінальний сувенір. Організатори сподіваються, що погода сприятиме проведенню ще не одного благодійного ярмарку. Всі звіти та актуальні потреби військових та їх сімей можна знайти у групах ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» та «Інтернет-спільнота «Добрі справи» в соціальних мережах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
питання Показати IP 10 Березня 2016 08:17
Держава з бюджету виділила понад 100 млрд., з людей і бізнесів різноманітними податками відрахування роблять на армію і ще щось збирають, а не забагато? Війни немає - АТО?!
я Показати IP 10 Березня 2016 08:31
почему никогда не пишут заблаговременно про такое?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus