USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Камінь-Каширщині визначилися, в яких лісах можна збирати ягоди та гриби

21 Червня 2022 14:34
На Волині все ще діє заборона відвідувати лісові масиви. Днями Рада оборони області все ж таки визначила місця, де дозволено збирати гриби та ягоди.

Щодо Камінь-Каширського району рішення переглянули 20 червня на черговому засіданні під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка, надавши можливість районній військовій адміністрації самостійно вирішувати, де можна збирати дикороси.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук наголосила на серйозності ситуації та закликала до консолідації зусиль, аби створити оптимальні умови.

Читати ще: Без ягід і дичини: цьогоріч на Волині ягідний сезон та полювання не відкриватимуть

Вона провела низку нарад із керівниками громад, силовиками, представниками лісової галузі. Врахували всі можливі ризики та зрештою визначили конкретні місця для збирачів природних багатств.

Наразі дозволили перебувати в лісах Камінь-Каширської, Сошичненської, Прилісненської, Маневицької громад за умови дотримання правил безпеки та законослухняності. Натомість ліси Любешівщини заборонили відвідувати частково, про що повідомили населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus